Mainos

Robinin rooli Tuntemattomassa puhuttaa – “Oikeat näyttelijät näemmä häipyneet”

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Robin näyttelisi tulevassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Robinin mahdolliset näyttelijänlahjat eivät kuitenkaan ole keränneet pelkkää kannatusta.

IS:n tietojen mukaan Robin näyttelee sotamies Hauhian roolin, joka on verrattain lyhyt. Robinin esiintymistä ei ole vahvistettu elokuvan tuotantoyhtiöstä eikä popparin levy-yhtiöstä.

Väinö Linnan kirjoittamassa romaanissa pääosaan nousevat jatkosodassa kamppailevat sotilaat. Kirjan alkuperäinen filmatisointi on vähintäänkin yhtä kuuluisa kuin itse teos. Elokuva esitetään vuosittain itsenäisyyspäivänä. Kirjassakin sotamies Hauhian palvelus rintamalla jää lyhyeksi, kun huolimattomuus ja uteliaisuus koituvat kohtaloksi.  

Monet ovat näkemättä kiiruhtaneet soimaamaan Robinin valintaa Hauhian rooliin.

– Robinin nimellä kalastellaan lisää katsojia. Robin näkyy kolmen tunnin elokuvassa vajaat 5 sekunttia, eräs kommentoija kirjoittaa MTV:n Facebook-tilillä.

– No ei siinä elokuvassa kyllä kakaroita tarvita,jotain rajaa sille ketkä siinä elokuvassa näyttelee, toinen kommentoija kirjoittaa.

– Suomesta oikeat näyttelijät ilmeisesti jonnekkin häipyneet, hämmästelee puolestaan eräs kommentoija.

– Koko elokuvan teon voisi keskeyttää. Elokuvasta on tulossa täysi floppi. Jo pelkästään surkeiden näyttelijöiden takia ja muutenkin on typerää filmata uudelleen, tylyttää puolestaan artikkeliin kommentoinut persoona.

Osa myös odottaa kovasti näkevänsä viime viikolla 18-vuotissyntymäpäiviään juhlineen Robinin elokuvassa. Robinin valinnasta rooliin ilmoittaa tykkäävänsä lähemmäs 250 MTV:n Facebook -tiliä seuraavaa henkilöä.

– Haluaisin kyllä nähdä tämän, fani kommentoi.

– Olen avoin ja annan tälle mahdollisuuden. Ikävämpää on se, että suomalaisissa elokuvissa kierrätetään samoja kasvoja uudelleen ja uudelleen. Robinin roolisuoritus olisi uusi tuttavuus ja odotan mielenkiinnolla, millainen lopputulos on. Ei sitä tiedä, millainen lahjakkuus ihmisessä piilee, jos ei ikinä saa tilaisuutta, eräs kommentoija kirjoittaa alkuperäisen julkistuksen tehneen Ilta-Sanomien Facebook-sivulla.

– Miksi kaikista hienoista artisteista juuri Robin pitää mennä tappamaan? Eikö se stuntti siellä Possessa kerran ollut jo ihan tarpeeksi hurja tempaus, toinen kommentoija vitsailee. 

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2017. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja