Robin Williamsin kuolinsyyn tutkinta viivästyy

Elokuussa menehtyneen tähtinäyttelijän virallinen kuolinsyy on vielä epäselvä.

Näyttelijä ja koomikko Robin Williams menehtyi elokuussa kotonaan todennäköisesti itsemurhan seurauksena. Williams oli kuollessaan 63-vuotias

Kalifornian Marinin piirikunnan viranomaiset ovat nyt kertoneet, että Williamsin kuolinsyytutkinnan tulokset tulevat viivästymään. Viranomaiset odottavat edelleen tuloksia ruumiinavauksen erilaisista tieteellisistä testeistä sekä muista analyyseistä.

Alun perin Williamsin kuolinsyytutkinnan piti valmistua 30. syyskuuta. Daily Mail uutisoi, että uusi päivämäärä on nyt 3. marraskuuta.

Williams oli saanut hieman ennen kuolemaansa diagnoosin Parkinsonin taudista, mutta hän ei ollut valmis kertomaan aiheesta julkisesti. Williamsin tuhkat ripoteltiin hänelle rakkaan San Franciscon lahden ympäristöön heti kuoleman jälkeisenä päivänä.

Näyttelijää jäivät fanien ja kollegoiden lisäksi kaipaamaan vaimo Susan Schneider sekä kolme lasta: Zelda, Zachary ja Cody. Williamsin ystävät ja sukulaiset järjestivät San Franciscossa viikonloppuna epävirallisen muistotilaisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat