Robin Packalen sometti autoa ajaessaan – kommentoi nyt kohua: "Tuo oli äärettömän tyhmä veto"

7:38
Katso videolta Robin Packalenin Huomenta Suomi -haastattelu!

Robin Packalen kommentoi viime viikkoista kohuaan.

Uuden Musiikin Kilpailun finalisti ja Suomen euroviisuehdokas Robin Packalen ajautui viime viikolla kohun silmään julkaistuaan Instagramin tarinat-osiossa videoita, joissa hän vastaili someseuraajiensa kysymyksiin autoa ajaessaan.

Laulaja vieraili tiistaina 17. tammikuuta Huomenta Suomi -ohjelmassa, jossa hän kommentoi viime viikkoista kohuaan. Juontaja Ivan Puopolo kysyi Packalenilta, miten tämä päätyi ratkaisuun vastata seuraajiensa kysymyksiin auton ratissa.

– Olen tosi tunnollinen. Aina kun olen luvannut tehdä jotain, niin minun on pakko toteuttaa se, laulaja sanoi seuraajilleen vastaamiseen liittyen.

– Tiedän, tuo oli äärettömän tyhmä veto ja pahottelen siitä kaikkia ihmisiä ja lupaan, ettei tuo tule toistumaan, hän jatkoi ja lisäsi kyseessä olleen päivän ainoa hetki, jolloin hän kerkesi vastaamaan seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin.

Laulaja kertoi liikkuneensa tapahtuma-aikaan "turvallisella alueella" poissa keskustasta.

Puhelimen tai muun viestintävälineen käyttäminen mottoriajoneuvoa ajaessa siten, että laite on kuljettajan kädessä on laissa kiellettyä.

Liikenneturva kertoo verkkosivuillaan, että ajoneuvossa ei saa myöskään käyttää teknistä laitetta siten, että sen käyttäminen haittaa tai vaarantaa ajoneuvolla ajamista.Teknisten laitteiden häiritsevän käytön kielto koskee kaikkien ajoneuvojen kuljettajia autoilijoista pyöräilijöihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja