Robin iloitsee tulevasta tauostaan: "Haluan tutustua normaaliin elämään"

Robin odottaa tulevaa, määrittelemättömän pituista artistitaukoaan hyvin ja helpottunein mielin.

Poptähti Robin Packalen ilmoitti tämän viikon alussa jäävänsä lokakuun lopussa artistitauolle. Eilen 19 vuotta täyttänyt laulaja kertoo MTV:n haastattelussa olevansa helpottunut siitä, että julkistus on nyt tehty.

– Nyt otan vähän hiljaiseloa, ja se on aika jännä homma. Erityisesti jännittää se, millaista on kun ei tarvitse tehdä mitään. Tuon viimeisen keikan jälkeen on varmasti pari viikkoa ihan että apua, mitä mä nyt teen.

Siitä asti, kun Robin teki läpimurtonsa vuonna 2012 kappaleella Frontside Ollie, hänen kalenterinsa on ollut täynnä. Vuodet ovat koostuneet syys- ja kevätkiertueista, kesäfestareista ja levyjen tekemisestä. Robin kertoo, että ajatus tauosta syntyi kesän alussa.

– Mietin silloin, että minulla on tosi hyvä fiilis nyt, mutta tämä ei voi missään nimessä kestää kauaa. Halusin pitää tauon ennen kuin mitään ikävää tapahtuu. En ole palanut loppuun, eikä luovuuteni ja intohimoni tähän hommaan ole kadonnut mihinkään. Ajattelin, että haluan pitää tauon nyt, jotta tämä homma pysyy mielekkäänä.

Artisti kertoo nähneensä maailmalta paljon esimerkkejä siitä, kuinka artistit ovat palaneet loppuun eivätkä ole pystyneet toipumaan siitä haluamallaan tavalla. Hänen mielestään tauon pitäminen on aika lailla turhaa, jos kuppi on jo ehtinyt mennä nurin.

Normaalia elämää ja rauhallisempaa arkea

Robin ei osaa sanoa kuinka pitkän ajan aikoo viettää tauolla, mutta kertoo sen kestävän ainakin vuoden. Tauon aikana nuoren miehen on keskityttävä ainakin tuleviin ylioppilaskirjoituksiin sekä armeijaan menemiseen. Hän kertoo myös aikovansa varmasti lomailla ja haluavansa toteuttaa asioita, joita hän ei aikaisemmin ole pystynyt tekemään.

– Sellaisia asioita ovat ainakin ihan vain normaaliin elämään tutustuminen ja esimerkiksi joku vähän pidempi purjehdusreissu.

Levy-yhtiö oli Robinin mukaan ymmärtäväinen taukosuunnitelmia kohtaan, sillä käytäntö on alalla melko yleinen. Artistit ja bändit pitävät usein luovia taukoja, joiden aikana voi syntyä uusia hienoja asioita. Robin painottaa, ettei yhteistyö levy-yhtiön kanssa ole missään nimessä loppumassa.

Tällä hetkellä Robin haluaa keskittyä tulevaan viikonloppuun ja syntymäpäivänsä juhlintaan. Hän pohtii saattavansa pitää juhlat ystävänsä kanssa, jonka syntymäpäivä on samoihin aikoihin.

– Meillä on kummallakin vapaa viikonloppu nyt, ehkä kasataan joku poppoo kasaan ja pidetään pienet karkelot. Yhteissynttärit on kyllä kivat, kulut pienenee puolella ja tulee tuplamäärä kavereita!

Lue myös:

    Uusimmat