Robin harvinaisen avoimena Vain elämää -ohjelmassa – isältä löydettiin vakava aivokasvain

Poptähti Robin puhuu poikkeuksellisen avoimesti yksityiselämästään.

Suursuosittu poplaulaja Robin eli Robin Packalén, 18, puhuu Vain elämää -ohjelman kuudennen kauden toisessa jaksossa yksityiselämästään harvinaisen avoimesti.

– Minä olen yleensä aina positiivinen, enkä puhu koskaan mistään inhottavista jutuista. En ole tästä koskaan aikaisemmin puhunut, Robin toteaa Tiktak-yhtyeestä muistettavan Petran päivää luotaavassa jaksossa.

– Minun isälläni oli vakava aivokasvain. Se oli juuri sen jälkeen, kun Michael Jackson oli kuollut. Kun tuli leikkauksen hetki, kysyin, että "käykö iskälle samalla lailla kuin Michael Jacksonille".

Robin kertoo, että kaikki meni kuitenkin onneksi hyvin. Hän sanoo ohjelmassa pelänneensä kuitenkin kyseisellä hetkellä, että onko kaikki isän kanssa vuosien varrella tehty nyt mennyttä.

– Se oli jossain valtimoiden välissä se kasvain ja se oli aika isokokoinenkin vielä. Se olisi hyvin voinut mennä niin, että lääkäri soittaa ja kertoo, että isä ei palaakaan takaisin kotiin.

Vain elämää -sarjan kuudennella kaudella ovat mukana Robinin lisäksi Olli Lindholm, Petra, Irina, Nikke Ankara, Samu Haber ja Laura Voutilainen.

Lue myös:

    Uusimmat