Robert Pattinson: Tästä syystä en haluaisi tytärtä!

Robert Pattinson olisi mieluummin isä poikalapselle, sillä tähti kokee ymmärtävänsä paremmin poikien kuin tyttöjen ajatusmaailmaa.

Robert Pattinson, 26, – joka lehtitietojen mukaan on uskottoman ex-tyttöystävänsä, näyttelijä Kristen Stewartin, 22, kanssa – uskoo, että olisi paljon helpompaa olla pojan kuin tytön vanhempi, sillä miehet ovat niin paljon vähemmän hankalia. Kun häneltä kysyttiin, haluaisiko hän mieluummin pojan vai tyttären, tähti vastasi:

– Luulen, että ymmärtäisin poikaa paremmin. Tyttöjä on vaikea ymmärtää. Heidän mukanaan tuleva käsikirja on 800-sivuinen ja kirjoitettu kiinaksi! Ja vaikka kykenisitkin lukemaan sen, saat huomata että paketista puuttuu 32 lisäkappaletta, jotka ovat elintärkeitä ja sinun on improvisoitava. Kun taas poikien kanssa on helpompaa. Urheilua, telkkaria, videopelejä, vähän kokista ja poika on onnellinen.

Vaikka mies on kiitollinen Twilight-elokuvien vampyyri Edward Cullenin roolista, hän ei pidä menettämästään vapaudesta ja väittääkin, ettei murehdi niin paljoa, vaikkei menestystä elokuvarintamalla enää tulisikaan.

– Loppujen lopuksi rooli auttoi minua parantamaan arkeani ja elämäntyyliäni. Toisaalta, menetin asian, jota vaalin eniten: vapauteni. Joku kertoi minulle sen olevan menestyksen hinta. Valitettavasti olen eri mieltä, mielestäni se on liian korkea hinta maksettavaksi, Pattinson on kertonut ranskalaiselle Star Club -lehdelle.

AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja