Rob Kardashianilla ja ex-vaimolla raju riita somessa – intiimit kuvat ja likaiset salaisuudet julki

Rob Kardashianin ja hänen ex-vaimonsa Chynan ero on ollut likainen ja sitä on käyty muun muassa Instagramin ja Snapchatin välityksellä julkisesti.

Kardashianien klaaniin kuuluva Rob Kardashian on käynyt läpi eroa ex-vaimostaan Blac Chynasta julkisesti. Pariskunnan ero on ollut riitaisa ja molemmat ovat käyttäneet aseenaan julkisuutta. 

Keskiviikkona Rob Kardashian julkaisi Chynalta saamansa videon, jossa Chyna suutelee toisen miehen kanssa. Rob haukkuu videon kuvatekstissä Chynaa sairaaksi. Kardashianin Instagram-tili on sittemmin poistettu kokonaan. 

– Tule viettämään aikaa tyttäresi kanssa sen sijaan että p*net minua ja tätä tyyppiä peräjälkeen. Tarvitset apua, Kardashian kirjoitti.

Sen lisäksi Kardashian julkaisi kuvan miehestä, jonka kanssa Chyna oli häntä pettänyt. 

Tämä on se mies, jonka kanssa Chyna petti minua. Hän laittoi minulle juuri viestin, jossa hän pyytää rahaa, sillä hänellä ei ole vara maksaa Chynan laskuja. Sen vuoksi minä maksan hänen laskunsa, Rob kirjoitti. 

Eräässä toisessa viestissä Kardashian jakoi kuvakaappauksen hänen ja Chynan keskustelusta, jossa oli muun muassa kuva Chynan sukupuolielimestä. 

– Chyna kirjoitti minulle eilen, että hän ei ole koskaan ollut niin tyytymätön elämässään kuin nyt. Ostin juuri eilen hänelle koruja 250 000 dollarin edestä. Tämä nainen on niin epäkunnioittava, että en enää edes välitä, Rob kirjoitti. 

Tämän kaiken lisäksi Kardashian väitti Chynan käyttäneen huumeita ja pettäneen häntä kahdeksan miehen kanssa kuukauden sisällä. Sen lisäksi Kardashian väittää maksaneensa Chynan laihdutusleikkauksen heidän yhteisen lapsen syntymän jälkeen. 

Chyna vastasi syytöksiin Snapchatissa väittäen Rob Kardashianin lyöneen häntä. 

– Rob sinä hakkasit minua, äläkä yritä väittää ettei niin koskaan tapahtunut! Kajosit minuun, vannon jumalan nimeen. Minun pitäisi varmaan olla hiljaa koska olet Kardashian, nainen kirjoitti.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat