Rita Ora joutui kritiikkivyöryn alle uuden kappaleensa vuoksi – ex-poikaystävä Rob Kardashian antoi tukensa

Rob Kardashianin antoi tukensa entiselle tyttöystävälleen Rita Oralle, joka joutui tulilinjalle uuden kappaleensa vuoksi.

Laulaja Rita Ora sai osakseen huomattavan määrän kritiikkiä julkaistuaan Charli XCX:n, Bebe Rexan ja Cardi B:n kanssa tehdyn Girls-kappaleen, jossa naiset laulavat naisten suutelemisesta. Suurin osa kritiikistä kohdistui kappaleen sanoituksia kohtaan, kappaleen koetaan vähättelevän bi-seksuaalisuutta pelkkänä kokeilunhaluisuutena.

Girls-biisiä on ollut kirjoittamassa pääasiassa miehistä koostunut tuotantoryhmä. Kappale on kriitikoiden puolesta koettu miesten fantasiana, jossa heteronaiset haluavat suudella toisia naisia, eikä biisillä ole mitään tekemistä varsinaisen bi-seksuaalisuuden kanssa.

Kritiikkivyöry kasvoi sen verran suureksi, että Ora päätti kommentoida asiaa Twitter-tilillään. Laulajan mukaan kappale kertoo hänen omista kokemuksistaan. Ora sanoo, että hänellä on ollut suhteita toisten naisten kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta kun hän on puhunut bi-seksuaalisuudestaan avoimesti.

– Girls kirjoitettiin edustamaan minun totuuttani ja on täysin todenmukainen kuvaus täysin todellisesta ja rehellisestä kokemuksestani. Minulla on ollut romanttisia suhteita niin naisten kuin miestenkin kanssa elämäni aikana ja tämä on minun henkilökohtainen matkani, Ora kirjoitti Twitter-tilillään.

Laulajan entinen poikaystävä Rob Kardashian osoitti tukensa ex-tyttöystävälleen jakamalla Oran twiitin omalla tilillään. Kardashian lisäsi jakoon kuusi ylistystä osoittavaa käsi-emojia.

Kardashian ja Ora erosivat myrskyisesti vuonna 2012. Kardashianin Oralle antama tunnustus sai fanit hämilleen ja twiitin vastaukset ovat täyttyneet kummastelevista kommenteista. Ei ole tietoa, onko kaksikko puheväleissä, mutta entisen pariskunnan välit näyttävät vuosien saatossa lämmenneen.

 


Lähde: E Online

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja