Ristomatti Ratia manaa reistailevaa terveyttään: En muista enää mitään

Julkkikset edustivat torstai-iltana Yksin Marsissa -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä.

Matt Damonin tähdittämän Yksin Marsissa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin torstaina Helsingin Tennispalatsissa. Ridley Scottin ohjaama scifi-jännäri perustuu samannimiseen menestyskirjaan.

Muotoilija Ristomatti Ratia saapui tilaisuuteen ystävättärensä kanssa. Yksin kuvattavaksi saapunut Ratia manasi reistailevaa muistiaan.

– Muistihan se minua työllistää. Voi Jeesus, mä en enää muista mitään! hän heitti.

Pilke silmäkulmassa punaisella matolla edustanut herrasmies kehui nuoria suunnittelijoita ja kertoi mielenkiintonsa suuntautuvan tällä hetkellä laukkuihin.

– Laukut ovat olleet se lempilaji, joka on ollut mielessä pitkään, Ristomatti totesi ja suuntasi elokuvasaliin.

Ristomatti Ratia on kertonut muistiongelmistaan aiemminkin. Vuonna 2013 hän kertoi lääkärin määränneen hänelle muistia suojaavaa lääkettä.

Elokuvaa saapuivat katsomaan myös Hunks-tanssijat Samuli Järvinen ja avoimesti syöpäkamppailustaan kertonut Jani Kokki.

– Esiinnyin Hunksien show’n ensi-illassa tunnustellen, koska olin pari vuotta sivussa. Tarkoitus olisi opetella koko show ja lähteä keikkailemaan enemmän. En kuitenkaan aio lähteä joka keikalle, sillä niitä on noin 150 vuodessa. Ei enää siihen rumbaan, Kokki kertoi.

Järvinen kertoi Hunksien keikkailevan tiiviisti jatkossakin esimerkiksi Ruotsinlaivoilla.

– Ruotsalainen yleisö on ollut hyvää ja yllättynyttä, että tällainen ryhmä ylipäätään löytyy Pohjoismaiden alueelta, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat