Risto Dufvalta uudenlainen ilmaisu joukkueensa vaikeuksista – lehdistötilaisuus sai huvittaneen käänteen

Lehdistötilaisuus: HPK - Sport 1:21

Värikkäästä kommentoinnistaankin tuttu Risto Dufva lanseerasi uudenlaisen ilmaisun kommentoidessaan valmentamansa Sportin 0–3-tappiota HPK:lle jääkiekon SM-liigassa. Lehdistötilaisuudessa piisasi tämän jälkeenkin hupia.

HPK oli perjantaina tyly isäntä ja löi Sportin ulkomaalaispelaajien Michael Jolyn, Sean Collinsin ja Ryan Johnstonin maaleilla 3–0. Johnstonin ajassa 25.19 viimeistelmä maali jäi ottelun viimeiseksi.

Jarno Pikkaraisen valmentama HPK voitti jo viidennen ottelunsa putkeen, kun taas Dufvan luotsaamalle Sportille tappio oli kolmas peräkkäinen.

Dufva kehui HPK:n olleen vahva kotijoukkue ja näyttäneen Sportille kahteen erään kaapin paikkaa "aika vahvasti". Sitten oli Dufvan värittelyn vuoro.

– Sen ymmärtää, että välillä suorahyökkäyspeli ei toimi, mutta nyt ei toiminut väärä hyökkäyspelikään. Ei toiminut mikään hyökkäyspeli siihen kahteen erään, Dufva pisteli.

– Kotijoukkue otti ansaitun voiton. Pulinat pois ja sateeseen.

Lehdistötilaisuus sai tämän jälkeen käänteen, joka huvitti kummankin joukkueen päävalmentajaa. Katso lehdistötilaisuus ja kyseinen episodi ylälaidan videolta.

Alta näet Johnstonin iskemän ottelun päätösmaalin.

HPK tekee 3-0 maalin 1:43
Ryan Johnston vei HPK:n toisessa erässä 3–0-johtoon, ja numerot pitivät loppuun saakka.