Rintansa poistattanut Jolie miehestään: Hän ei antanut minun unohtaa naiseuttani

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat jo vuosia olleet Hollywoodin kuuma pari.

Pitkään naimisissa olleet näyttelijät ovat myös kuuden lapsen vanhempia.

Perheidylli joutui kuitenkin koetukselle, kun Angelina Jolie päätti mennä poistattamaan molemmat rintansa vuonna 2013. Tänä vuonna Jolie poistatti myös munasarjansa.

Daily Mail -lehden mukaan Jolie paljastaa, että hänen miehensä Brad Pitt oli tukena koko erittäin raskaan prosessin ajan.

– Tiesin, että hän on minun rinnallani läpi leikkausten. Tämä ei ollut asia, joka saisi minut kokemaan itseni vähemmän naiseksi, koska mieheni ei olisi antanut sen tapahtua, Jolie kuvailee Today Show -televisio-ohjelman haastattelussa maanantaina Daily Mailin mukaan.

Jolie kantaa BRCA1 -geeniä, jonka vuoksi hänellä on 87 prosentin riski sairastua rintasyöpään. Hänellä oli myös 50 prosentin riski saada munasarjasyöpä.

Pitt myönsi haastattelussa, että hän halusi tehdä kaikkensa vaimonsa hyvinvoinnin eteen. Pitt kertoi, että on valmis tekemään mitä tahansa pitääkseen perheensä kokonaisena ja yhdessä.

– Tämä oli hänen päätöksensä, se oli pelottava päätös. On paljon asioita, jotka olisivat voineet mennä pieleen, Pitt kuvaili haastattelussa.

Vuonna 2014 naimisiin mennyt pariskunta työskentelee jälleen yhdessä. Edellisen kerran Hollywoodin voimakaksikko näytteli yhdessä vuonna 2005 heidät alun perin yhteen saattaneessa Mr. & Mrs. Smith -elokuvassa.

Maltalla kuvatussa By the Sea -elokuvassa he näyttelevät avioeron partaalla olevaa pariskuntaa. Jolie käsikirjoitti ja ohjasi elokuvan itse.

– Meidän suhteemme on erittäin vakaalla pohjalla, eivätkä nämä elokuvassa nähtävät asiat ole meidän ongelmiamme, useasti erohuhujen pyörteissä ollut Jolie kuittasi haastattelussa.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja