Rinne poistui Rantasen esityöstä vaihtoon – Colorado liiti avausvoittoonsa

Rantanen antoi"kredittiä"vastustajan tähdelle alustamastaan maalista –"Vähän haukkas siinä" 2:39

Pekka Rinne sai tehdä kesken ottelun tilaa Juuse Sarokselle Nashville Predatorsin maalilla, kun Colorado Avalanche oli menossa menojaan NHL:n pudotuspeliottelussa. Colorado johti ottelua Rinteen vaihtamisen jälkeen jo 4–0, ja loppulukemat kirjattiin sen eduksi 5–3.

Ylälaidan video: Mikko Rantanen kertoi tunnelmistaan voiton jälkeen.

Coloradon Mikko Rantanen nappasi ottelussa kaksi syöttöpistettä. 4–0-maalissa hän käänsi kiekon selkänsä takaa maalin eteen, ja kiekko pomppi hiukan onnekkaastikin maalin viimeistelleen Nathan MacKinnonin haltuun. Rinne poistui tämän 25. minuutilla syntyneen osuman jälkeen vaihtoon tehden tilaa Sarokselle (video maalista alla).

Rantanen kirjasi syötön myös Coloradon 5–2-maaliin Nashvillen pelattua ilman maalivahtia. Predatorsin Ryan Ellis rikkoi Gabriel Landeskogia koukkimalla, kun tällä oli tyhjä maali edessään. Vaikka kiekko lipui maalin ohi, Coloradolle tuomittiin selkeän maalitilannerikkeen takia osuma.

Rantasella on nyt kolmesta playoff-ottelusta kasassa tehot 0+3.

Rinne ehti torjua 13 maalia kohti suunnanneesta laukauksesta 9. Saros pysäytti kaikki 11 maalia kohti tullutta laukausta.

Saros toivoo seuraavaan peliin tiukempaa puolustusta -"Pienistä yksityiskohdista se lähtee" 2:04

Colorado nappasi playoff-sarjan avausvoittonsa. Nashville johtaa sarjaa nyt voitoin 2–1, kun jatkopaikkaan vaaditaan neljä kiinnitystä.

Salomäen Nashville kaatui tahmeaan alkuun –"Meillä oli huono ensimmäinen erä" 1:36