Puolisolta koskettava teksti – Elvis Presleyn lapsenlapsi menehtyi vain 27-vuotiaana

Benjamin Keough menehtyi 12. heinäkuuta. 

Laulaja Lisa Marie Presleyn, 52, poika Benjamin Keough, 27, menehtyi sunnuntaina 12. heinäkuuta lähteiden mukaan itseaiheutetun ampumahaavan takia. Reilu viikko kuoleman jälkeen Keoughin tyttöystävä Diana J. Pinto julkaisi Instagram-tililleen kuvia edesmenneestä puolisostaan. Kuvien yhteyteen hän kirjoitti koskettavan tekstin.

– Kauneimmalle pojalle, jonka olen koskaan nähnyt. Saat kaikki ympärilläsi loistamaan, sillä hetkellä kun astut sisään. Kosketat jokaista sielua ympärilläsi. Rakastan sunnuntaiaamun piirrettyjä ja suklaamaitoa. 

– Olet koko maailmani ja koko elämäni. Elät nyt sydämessäni joka päivä, sielussani ja mielessäni, Pinto sanaili.

 People-lehden mukaan kaksikko seurusteli vuodesta 2017 lähtien. 

Benjamin Keough oli Lisa Marie Presleyn ja muusikko Danny Keoughin poika. Hän oli laulaja Elvis Presleyn ja tämän vaimon Priscilla Presleyn lapsenlapsi. 

Keough piti elämässään hyvin matalaa profiilia siitä huolimatta, että lähes kaikki muut hänen perheestään ovat erittäin kuuluisia. Benjamin Keough oli itsekin muusikko sekä hän toimi myös näyttelijänä. Hänet nähtiin viimeisiä kertoja julkisesti yhdessä perheensä kanssa Elvis Presleyn kuoleman 40-vuotismuistopäivänä Gracelandissa vuonna 2017. 

Lähde: BBC, People

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja