Rikkoiko uskonlahko Cruisen ja Holmesin liiton?

Tom Cruisen ja Katie Holmesin eron taustalla muhii erinäisiä yllätyksiä, kirjoittaa viihdesivusto TMZ.com.

Cruisen edustaja vahvisti perjantaina People-lehdelle, että unelmaparin liitto on tullut päätökseen. Holmes oli yllättäen hakenut eroa Cruisesta viiden vuoden avioliiton jälkeen.

Näyttelijä Tom Cruise on avoimesti puhunut skientologian puolesta ja nyt TMZ.com-sivusto uutisoi kyseisen uskonnollisen filosofian tulleen lopulta parin väliin. Sivuston tietojen mukaan Holmes pelkää Cruisen vetävän pariskunnan kuusivuotiaan tyttären Surin voimakkaasti mukaan uskonlahkoon.

– Katie ei ole koskaan ollut niin syvästi mukana skientologiassa kuin Cruise. Pariskunta on riidellyt aiheesta, koska Suri on juuri nyt siinä iässä, milloin skientologia pitäisi ottaa vahvasti mukaan hänen elämäänsä, pariskunnan lähipiiristä kerrotaan sivustolle.

Katie on sivuston mukaan hakenut Surin huoltajuutta ja sivusto uskoo tämänkin johtuvan siitä, että Cruise ei pääsisi vaikuttamaan Surin hengellisiin päätöksiin. Katien kerrotaan toivoneen saavansa myös "kohtuullista elatusapua" tulevalta ex-mieheltään.

Skientologia-uskonnon puolestapuhujana Cruise järkytti puheillaan jo Surin ollessa vasta Katien mahassa. Tuolloin Tom julisti aikovansa syödä vaimonsa istukan ja napanuoran synnytyksen jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja