Mainos

Riimiliha

Riimisuolaaminen tarkoittaa lihan tuoresuolaamista. Lihaa voidaan valmistaa naudan, poron, sian sisä- tai ulkofileestä tai sisäpaistista.

Riimihärkä

Poista lihasta ennen suolaamista kalvot ja voit halutessasi marinoida lihaa pari vuorokautta konjakki-pippuriliemessä. Jos et marinoi lihaa voit hieroa sen pintaan öljyä , sitten 2-3 rkl karkeaa suolaa ja 1 rkl sokeria. Taputtele vielä lopuksi rouhittua mustapippuria pinnalle. Pakkaa liha voipaperiin ja laita vuorokaudeksi jääkaappiin. Kääntele pakettia välillä. Laita paketti muovipussiin ja nosta pakastimeen vuorokaudeksi. Ota liha pakastimesta ja pyyhi ylimääräiset mausteet pois, leikkaa kohmeisena paperinohuiksi viipaleiksi. Riimiliha sopii tarjottavaksi kylmänä alkupalana tai pääruokana erilaisten kastikkeiden kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.