Rihannan hätätilanne keskellä yötä: Tarvitsen bikinivahauksen!

Suosikkiartistille tuli hätä päästä bikinivahaukseen kahdelta aamuyöstä.

Pohjois-Irlannin Belfastissa tuoreen We Found Love -sinkkunsa musiikkivideota kuvaavan R&B-artisti Rihannan taustajoukot joutuivat vastikään kinkkisen paikan eteen, kun artisti ilmoitti keskellä yötä olevansa bikinivahauksen tarpeessa.

– Rihanna saapui hotellille todella myöhään ja ensimmäisenä hän halusi bikinivahauksen, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Artisti ei olisi ehtinyt siistiä intiimialueitaan ennen seuraavia kuvauksia, mikäli toimenpidettä ei olisi pystytty järjestämään yömyöhään.

– Seuraavat kuvaukset oli sovittu jo aamuksi, joten hänellä ei ollut aikaa odottaa toimenpiteen kanssa. Hänen edustajansa otti nopeasti asian hoitaakseen ja otti yhteyttä paikallisten kauneushoitoloiden työntekijöihin, lähde kuvaili hektistä tilannetta.

Rihannan edustajan neuvokkuus ja aktiivisuus palkittiin kaikkien onneksi ja artisti oli aamulla valmis pukemaan ylleen paljastavat esiintymisvaatteet.

– Kaikkien onneksi vahauksen tekijä löytyi, lähde huokasi.

Rihanna on totuttu näkemään sekä lavalla että musiikkivideoillaan äärimmäisen paljastavissa vaatteissa. Artisti joutuneekin käymään siistimässä intiimialueitaan tiuhaan tahtiin.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja