Rihanna hurmasi erikoisella bikinityylillään – katso

Laulaja Rihanna on tunnettu persoonallisesta tyylistään, johon hän panostaa jopa rantalomalla. Laulajatar valitsi joulun pyhinä ylleen tyylikkään bikinikokonaisuuden, joka käänsi katseita hänelle tuttuun tyyliin.

Rihanna, 26, viettää pyhiä kotikulmillaan Barbadoksella hyvin tyylikkäänä. Toisin kuin monet muut rantalomalla, laulajatar ei ole tyytynyt valitsemaan ylleen yksinomaan bikineitä, vaan hän panostaa asusteisiin ja asukokonaisuutensa näyttävyyteen myös rannalla.

Laulajatar näyttäytyi upeassa sinisävyisessä bikinikokonaisuudessa, jota täydensivät trendikkäät siniset aurinkolasit ja näyttävät korut. Tähti esitteli myös näyttäviä tatuointejaan niukassa asussa, joka sopi aurinkorannan tunnelmaan upeasti.

Asunsa perustaksi laulajatar oli valinnut turkoosit narubikinit, jotka korostivat hänen upeaa ihonsävyään. Bikinialaosan päälle hän oli vetäissyt tyylikkäät siniset pöksyt, joiden korkea vyötärö korosti hänen hoikkaa uumaansa. Farkkutakki olalla täydensi tähden rennon, mutta tyylikkään ranta-asun. Rihannan esimerkin mukaisesti uimarannallakin on lupa panostaa asun näyttävyyteen ja asusteisiin, jotka nivovat asukokonaisuuden yhteen!

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat