Huippuballerina jatkanut tanssimista ollessaan viimeisillään raskaana – katso upeat kuvat

Ammattitanssija uskoo, että hänen raskautensa on ollut helppo nimenomaan sen takia, että hän on jatkanut treenaamista tulevasta perheenlisäyksestä huolimatta.

Balettia voi tanssia, vaikka raskaus olisi edennyt yhdeksännelle kuulle. Newyorkilainen balettitanssija Mary Helen Bowers, 33, on jatkanut tanssimista raskaudesta huolimatta. Hän aikoo jatkaa lääkärinsä luvalla tanssimista aina synnytykseen asti. Bowers kertoo kuitenkin helpottaneensa normaaleja tanssirutiinejaan raskauden myötä. Hän uskoo, että tanssimisen jatkaminen tulevasta vauvasta huolimatta on vaikuttanut siihen, että hänen raskautensa on ollut hyvin helppo.

– Raskauteni jännittävämpiä asioita on ollut prosessin dokumentointi sekä muiden tulevien äitien auttaminen pysymään aktiivisina, terveinä ja timmeinä raskauden ajan, Bowers sanoo.

Hän on oman raskautensa myötä kehittänyt treenisarjoja odottaville naisille. Bowers tanssi New Yorkin baletissa kymmenen vuotta, ja hän koulutti esimerkiksi Natalie Portmanin balettitanssijan rooliin Black Swan -elokuvassa. Bowers uskoo tanssimisen jatkamisen vähentäneen raskauden tuomaa selkäkipua sekä turvotusta. Katso hienot kuvat Bowersista!

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat