Mainos

Ricky Martin yllätti Helsingissä

Helsingin perinteisessä Kaivopuiston konsertissa koettiin tänään superyllätys, kun kesken kaiken lavalle nousi esiintymään yksi maailman tämän hetken kuumimmista latinolaulajista Ricky Martin.

Martin aloitti esiintymisensä klo 18.45 ja lauloi kolme laulua.

Kaivopuiston kesäkonserttiin saapuneet kymmenettuhannet kuulijat hieraisivat epäuskoisena silmiään Helsinki-päivänä, kun hieman ennen iltaseitsemää lavalle nousi latinopopin kruunaamaton kuningas Ricky Martin. Tieto yllätysvieraasta saatiin pidettyä viime hetkeen asti salassa eikä minkäänlaisia tietovuotoja esiintynyt.

Vartin verran esiintynyt maailmanluokan tähti sai monet lavan reunalla olleet kuulijat - varsinkin naiskuulijat - huokailemaan ihastuksesta. "Jumalainen ilmestys" oli varsin yleinen luonnehdinta artistista. Tosin sillä tarkoitettiin kai lähinnä miehen ulkomuotoa.

Esiintyminen salassa loppuun asti

Promoottori Karolina Puntanen Radio Energystä kertoi "pahaa aavistamattoman" yleisön suorastaan räjähtäneen suosionosoituksiin, kun konsertin juontajat ilmoittivat Ricky Martinin nimen. Puerto Ricossa jouluaattona 1971 syntynyt lattaritähti esitti Kaivopuistossa kolme kappaletta upouudelta albumiltaan.

Illan huipentumana oli radioaalloilla ja musiikkikanavilla tiheästi soiva espanjankielinen hitti "Jaleo". Paikalla olleet noin 50 000 äänekkäästi kirkuvaa konserttivierasta tunsivat itsensä varmasti enemmän kuin tyytyväiseksi.

Tieto yllätysvieraan esiintymisestä pidettiin valtiosalaisuuttakin tarkemmin piilossa, sillä kaupungin edustajat olivat liiallisen yleisöryntäyksen pelossa jo kieltämässä kokonaan Martinin esiintymisen. Promoottori Karoliina Puntasen mukaan lupa kuitenkin irtosi sillä ehdolla, että suomalaiset järjestäjät eivät etukäteen markkinoisi Martinia missään.

Kaupungin edustajien empiminen johtui Kaivopuiston viimevuotisesta Helsinki-päivän konsertista, jonne saapui silloista tähtiesiintyjää Shakiraa ihmettelemään jopa 80 000 ihmistä, mikä puolestaan aiheutti tuhoja puiston nurmelle.

Tunnelma tarttui suomalaisartisteihinkin

Karoliina Puntanen oli erityisen iloinen siitä, että etukäteen mainostetut suomalaisesiintyjät olivat vetäneet paikalle niin suuren yleisömäärän. Tunnelma oli korkealla ja karnevaalihenki tarttui myös suomalaisartisteihin niin, että esimerkiksi Apulanta oli lavalle noustessaan sonnustautunut kypärin ja miekoin.

Apulannan lisäksi iltakymmeneen jatkuvassa konsertissa esiintyvät Nylon Beat, Don Huonot, Darude, Tik Tak, Disco, Maija Vilkkumaa ja Mighty 44. Tunnelma oli koko illan katossa - jos niin voi Kaivopuiston kohdalla sanoa - eikä alkuiltaan mennessä ollut tullut ilmi vakavia järjestyshäiriöitä.

(STT-MTV3)

(Kahdeksan uutiset 12.06.2003).

(Kymmenen uutiset 12.06.2003).

MTV3:n haastattelussa Ricky Martin sanoo muun muassa olevansa realistinen optimisti.

(Huomenta Suomi 13.06.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.