Mainos

Ricciardo vakuuttaa: Red Bull on valmis hyökkäykseen

7:36

Red Bull –talli on alkavalla F1-kaudella valmis taistelemaan voitoista Mercedeksen ja Ferarin kanssa, odottaa itävaltalaistallin kuljettaja Daniel Ricciardo.

Viime kauden alkupuoli oli Red Bullille vaikea, mutta kauden edetessä itävaltalaistalli alkoi päästä jo kunnon vauhtiin. Ricciardo uskoo Red Bullilla riittävän nyt momentumia rakentaa kunnon hyökkäys kärkitalleja vastaan.

- Tunnen tallissa olevan hyvää intensiteettiä. Kukaan ei kuitenkaan innostu vielä liikaa, koska tiedämme työtä riittävän, jos tahdomme todella saavuttaa haluamamme. Meillä on tahtoa hyökätä tänä vuonna, Ricciardo kertoi.

Aussikuski uskoo Red Bullilla olevan todelliset mahdollisuudet Mercedeksen ja Ferrarin lyömiseen.

- Uskon siihen. Kun sääntömuutoksia ei juurikaan tullut ja paransimme autoa viime vuonna todella paljon, niin siltä pohjalta uskoisin meidän myös kykenevän siirtämään sen tähän vuoteen ja jatkamaan kehittymistä.

- Meidän tulisi kyetä ottamaan osaa taisteluun useammin. Sen aika näyttää, mutta olen luottavainen, Ricciardo lisäsi.

Suurista odotuksista huolimatta Ricciardo ei halua vielä tarkemmin nimetä tavoitteitaan ensi kauteen.

- Minulla on tavoitteita, jotka haluaan saavuttaa, mutta en välttämättä mene sanomaan, että kolmanteen kisaan mennessä olen ollut jo kahdesti palkintopallilla ja napannut paalupaikan. En aseta sellaisia tavoitteita.

- Oikea tapa on olla rehellinen itselleen ja varmistaa, että olen valmistautunut jokaiseen kisaan niin hyvin kuin mahdollista. Sen jälkeen tiedän, että saan siitä irti kaiken hyödyn, Ricciardo summasi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.