Ricciardo levottomana – kärvisteli "mehiläisen peniksen" mittaista tappiota

Daniel Ricciardo ei lannistunut, vaikka joutui tyytymään Singaporen aika-ajossa kolmanteen sijaan.

Perjantain jäljiltä Ricciardo näytti vahvimmalta paalupaikkasuosikilta, mutta Ferrarin Sebastian Vettel oli väkivahva ja tallikaveri Max Verstappenkin pääsi edelle.

MAINOS

Singaporen F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Singaporen GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Ricciardo myönsi olevansa "hieman kateellinen tänään", mutta:

– Olen silti varma, että me saamme voiton. Meillä on hyvä paketti. Seb sai homman kohdilleen aika-ajossa, mutta me tulemme huomenna, Ricciardo sanoi heti aika-ajon jälkeen ja oli sitä mieltä, että Red Bullin kisavauhti on parempi kuin Ferrarin.

Vaikka kolmas sija on Ricciardolle kauden paras (oli kolmas myös Monzassa) aika-ajosijoitus, hän ei voinut olla tyytyväinen.

– Huomenna voin ottaa voiton, jota hain. Toivoin täydellistä viikonloppua, eli paalua ja voittoa, joten tämä tuntuu hieman tappiolta. Huomenna voin silti tehdä itseni onnelliseksi. Sebastianin kierros lopussa, sellaista meiltä ei löytynyt. Aina voi saa kymmenyksen tai kaksi, muttei noin paljoa, Ricciardo harmitteli.

Vettelin voittomarginaali Verstappeniin oli 0,323 sekuntia. Verstappenin ja Ricciardon väliin puolestaan jäi vain 0,026 sekuntia, mikä kirveli. Tapojensa mukaan Ricciardolla oli oma tapansa ilmaista itseään.

– Ero oli todella pieni. En ole koskaan nähnyt mehiläisen penistä, mutta kuulin, että se oli jotain sen verran. Mehiläisen kulli, niin minulle sanottiin. Siinäpä se, Ricciardo totesi virneen kera.

Entä se voitto, mitä se tarvitsee?

– Täydellisen kisan alusta loppuun.

Mitä täydellinen kisa pitää sisällään? Ricciardo kertoo ylälaidan videolla.


Lue myös:

    Uusimmat