Ressu jättää Salkkarit jännittävien käänteiden jälkeen – "Tulee paljon draamaa"

1:39
Ressu jättää Salkkarit! Millaisia käänteitä on luvassa, näyttelijä Pablo Ounaskari?

Ovi käy jälleen Pihlajakadulla, kun häihin ja isyyteen liittyvät paineet käyvät liian koviksi Pablo Ounaskarin näyttelemälle Ressulle.

Salatut elämät -sarjan fanit ovat varmasti huomanneet lähiaikoina, että Ismo Laitelan ja Salla Mattilan poika Ressu on ollut viime aikoina kuin tulisilla hiilillä.

Pablo Ounaskarin näyttelemä hahmo on ajautunut hankalaan tilanteeseen, kun hauskapito Emma Nopasen esittämän Nella Tammisen kanssa johti vahingossa teiniraskauteen.

Vauvauutisten kanssa kipuillut Ressu päätyi lopulta kosimaan Nellaa ja kaksikko ehti jo kertaalleen alttarillekin, kunnes tuplahäät vesittyivät Jirin ja Evan ongelmiin.

Ressu yritti livistää paikalta hääpäivän aamuna, mutta Ismo sai rauhoiteltua poikaansa. Nyt edessä on uusi yritys astella alttarille Nellan kanssa.

– Tulee paljon draamaa ja tunteet tulevat olemaan pinnassa, 18-vuotias Ounaskari kertoi MTV Uutisille hahmonsa käänteistä kesällä, kun sarjan kuvaukset alkoivat olla hänen osaltaan jo loppusuoralla.

– Haikealta varmasti tulee tuntumaan. Tässä reilun vuoden aikana on ehtinyt kasvaa osaksi tätä isoa perhettä, näyttelijä ennakoi tunnelmiaan, kun viimeiset kohtaukset Salkkareissa on tehty.

Ounaskari aloitti syksyllä viimeisen lukiovuotensa ja edessä ovat ylioppilaskirjoitukset. 

Millaisia suunnitelmia nuorella miehellä on tulevaisuuden varalle? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja