Mainos

Renault-pomo tyrmää ensi kauden mahdollisuudet: "Olisi naurettavaa väittää sellaista"

9:58

Renault on vielä ensi kaudella vailla mahdollisuuksia haastaa formulasarjan kärkitalleja taistelussa osakilpailuvoitoista, painottaa ranskalaistallin toiminnanjohtaja Marcin Budkowski.

Ylälaidan videolla Singaporen GP:n Pitstop.

Ranskalaisvalmistajan voimanlähteen lupaava kehitystyö ja tallin vahvistuminen ensi kaudella Daniel Ricciardolla on saanut jotkut veikkailemaan Renault’n nousua jo sarjan kärkikahinoihin, mutta Budkowski pitää näitä puheita ennenaikaisina.

– Tietenkin toivon asioiden olevan toisella mallilla, mutta meidän täytyy edetä askel kerrallaan. Olemme puolitoista sekuntia jäljessä kärjen kavereita. Jos istuisin täällä ajattelemassa, että otamme sen eron kiinni sellaisia talleja vastaan kuin Mercedes ja Ferrari ovat, niin olisin väärässä, Budkowski kommentoi ranskalaiselle Auto Hebdolle.

– Olemme kasvaneet kahden edellisen kauden aikana, mutta heillä on ollut 900 työntekijän tukemia rakenteita jo vuosien ajan. Vakaus on ollut heille hyödyksi, joten minun olisi naurettavaa väittää sellaista, että ensi kaudella lyömme heidät.

– Tavoitteemme on jatkaa vahvaa kehittymistä. Suoraan sanottuna eron kaventaminen on todellinen saavutus. Toivottavasti olemme heitä paljon lähempänä kaudella 2020, mutta minkäänlaisten ennusteiden laatiminen olisi kohtuutonta, Budkowski kiteytti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.