Remonttimiehen lasku yllätti naisen täysin – voiko tällaista tapahtua tosielämässä?

Amerikkalainen kahden lapsen äiti koki totaalisen yllätyksen, kun hänen kotinsa lämmitysjärjestelmää korjaamaan tullut remonttimies ojensi laskunsa.

Pennsylvanialaisnainen joutui kääntymään talvisten kelien vuoksi remonttimiehen puoleen, kun hänen kotinsa lämmitysjärjestelmä lakkasi toimimasta. Kahden lapsen äidin onneksi ammattilainen saapui pian paikalle korjaamaan tilanteen.

– Tulin poikien kanssa kotiin kylmään taloon, jossa lämpötila oli kymmenen astetta. Kun termostaatin säätäminen ei käynnistänyt lämmitystä, soitin korjausfirmaan. Luulin, että vastassa olisi automaattinen puhelinvastaaja, johon joutuisin jättämään viestin ja lähtisin sen jälkeen ostamaan sisälämmitintä. Lopulta Paul, firman omistaja vastasi puhelimeen ja oli todella kärsivällinen, kun kävimme läpi eri asioita saadaksemme lämmityksen taas toimimaan, Bridget-niminen nainen kerto.

Puhelimen välityksellä talon lämmistysjärjestelmää ei kuitenkaan saatu korjattua, ja Paul ilmoitti saapuvansa talolle korjaamaan ongelman. Korjauksen yhteydessä tuli ilmi, että Bridgetin mies työskentelee armeijan leivissä, ja tästä syystä nainen joutui hoitamaan kotia yksin. Tieto tästä sai remonttimiehen tunteet heräämään.

– Kun hän oli valmis, minua mietitytti, kuinka paljon koko lysti tulisi maksamaan. Siinä vaiheessa hän ojensi minulle kuitin, Bridget kertoo.

Sen sijaan, että Paul olisi kirjoittanut Bridgetille mojovan laskun, sai nainen käsiinsä laskun, jossa kokonaissumman kohdalle oli kirjoitettu yksi dollari. Nainen ei ollut uskoa silmiään.

– Kun yritin antaa hänelle rahaa, hän sanoi kirjoittaneensa laskuun yhden dollarin summan vitsinä ja kiitti mieheni palveluksista maatamme kohtaan, nainen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat