Reino Nordin puhuu koskettavasti perheestään: "Jos olet yksin hullu tässä maailmassa, se on kurjaa"

Reino Nordin puhui herkästi perheestään Possen uuden kauden kolmannessa livelähetyksessä. 

Muusikko Reino Nordin vieraili Possen uuden kauden kolmannessa studiolähetyksessä perjantaina 21. syyskuuta. Nordinin elämässä on tapahtunut viime aikoina paljon, sillä hän on julkaissut hiljattain jälleen uutta musiikkia. Lisäksi hänestä tuli heinäkuussa neljättä kertaa isä. 

Nordin vitsaili Duudsonien HP Parviaisen haastattelussa, että hän on nyt vasta oikeasti tullut isäksi, ja hänen täytyi harjoitella kolmen ensimmäisen lapsen verran. 

Haastattelussa HP kyseli Nordinilta muun muassa sitä, onko hän isänä ankara vai rento.

– Olen yleensä se löysä kyllä, ostan aina itselleni karkkia, sitten lapseni varastavat ne minulta, ja minä olen siihen aina vain että no, parempi vain, pysyy vaan tämä kunnossa, Nordin vitsaili osoittaen vatsaansa. 

Vitsailun jälkeen HP tiedusteli Nordinilta, millä tavalla artisti toivoo lastensa kohtaavan maailman. 

– Toivoisin, että he kohtaisivat sen jokseenkin valmiina sen haasteisiin, niitähän maailmassa riittää, Nordin pohti.

– Toivottavasti kykeneväisinä, älykkäinä, empaattisina, sivistyneinä ihmeolentoina, joita he ovatkin jo. Terveisiä kotiin. 

Muusikko syventyi myös puhumaan vaimostaan Maria Nordinista. Pariskunta vietti hiljattain kymmenevuotishääpäiväänsä. Nordinin mukaan pariskunta elää nyt erittäin hyvää aikaa parisuhteessaan.

– Tällä hetkellä se meidän tiimi on niin... ehkä se voi olla, että minä vaan hidastin sitä kehitystä. Mutta nykyään se on makeeta, miten meidän koko perhe puhaltaa samaan hiileen. Jos olet yksin hullu tässä maailmassa, se on vähän kurjaa ja maailma antaa litsaria. Mutta kun teitä on kaksi, teitä on kuusi, niin se on jo aika iso jengi. Paljon helpompaa.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat