Reddit-sivuston käyttäjä sanoo olleensa mukana kranaatti-iskussa, jossa loukkaantui useita suomalaisia: "Raajat tallella, niin kaikki hyvin"

0:48
Katso videolta, kuinka Ukraina murskaa Venäjän panssarivaunun panssarintorjuntaohjuksella.

Useita Ukrainassa vapaaehtoisesti taistelevia suomalaistaistelijoita haavoittui perjantaina kranaattikeskityksessä Ukrainassa.

Asian vahvisti MTV Uutisille eilen lauantaina Your Finnish Friends ry:n puheenjohtaja Kasper Kannosto. Yhdistys kertoo tukevansa Ukrainassa taistelevia suomalaisvapaaehtoisia.

Kannosto ei halunnut kommentoida tapahtumia, koska ei itse ollut taistelukentällä, mutta yhdistys kertoi lauantai-iltana Twitter-tilillään kranaattien aiheuttaneen aivotärähdyksiä, nyrjähtäneitä nilkkoja ja sirpalevammoja.

Jos alla oleva julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Henki tallella"

Reddit-sivustolla on jaettu kuva, jossa maastohousuihin pukeutunut mies makaa sängyllä ja on ilmeisesti tiputuksessa. Kuvan jakanut mies sanoo olevansa yksi karanaattikeskitykseen joutuneen suomalaisryhmän jäsenistä.

Kuvan kommenteissa mies sanoo muun muassa, että "pahemmin olisi voinut käydä, raajat ja munat tallella, niin kaikki hyvin", ja sanoo myös olleensa sodan alusta asti vapaaehtoisesti taistelemassa Ukrainassa.

Lisäksi hän sanoo olevansa hyvillä mielin, koska "henki itsellä ja kavereilla tallella, vaikka osumia otti yksi ja toinen".

MTV Uutiset tavoitti kyseisen miehen ja hän vahvisti olevansa julkaisunsa takana.

9:34

Katso video: Suomalainen Harri Väisänen kertoi alkuvuodesta Itä Nyt -ohjelmassa, miksi veri vetää Ukrainaan sotarintamalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja