Red Bull –pomolta takaraja Ricciardolle: "Emme halua odottaa ikuisesti"

Red Bull –kuljettaja Daniel Ricciardon on tehtävä päätös jatkostaan itävaltalaistallissa formulasarjan kesätaukoon mennessä, painottaa tallipäällikkö Christian Horner.

Pääkuvan videolla muistelua viime vuoden Bakun kisasta.

Ricciardon jatkosopimuksen ympärillä on käyty neuvotteluja jo kuukausia, mutta aussikuski ei ole laittanut nimeään jatkopahviin. Huhuissa Ricciardoa viedään niin Ferrarin kuin Mercedeksenkin ohjaimiin.

Horner painottaa, ettei Ricciardo voi vaatia tallia odottelemaan loputtomiin. Tallipomo asettaa takarajan elokuun alkuun, jolloin sarja siirtyy kuukauden mittaiselle kesätauolle.

– Päätöksen tulisi tapahtua viimeistään kesätaukoon mennessä. Emme halua odottaa ikuisesti. Meillä on muita hyviä vaihtoehtoja. Tavoitteemme on jatkaa työskentelyä Danielin kanssa, mutta jos se ei onnistu, niin käytämme muita vaihtoehtoja, Horner kommentoi saksalaisen Auto Motor und Sport –lehden mukaan.

Horner myöntää, että todennäköisin korvaaja Riccardolle olisi sisartallin Toro Rosson riveistä Renault’lle lainattu Carlos Sainz.

– Carlos Sainz on ilmeisin vaihtoehto. Hänellä on sopimus kanssamme. Lisäksi on vielä muutama nuori kuljettaja, Horner pyöritteli.

Lue myös:

    Uusimmat