Red Bull -pomo nimesi avauskisan päävastustajan – "He ovat näyttäneet todella vaikuttavilta"

F1-kausi alkaa viikonloppuna Bahrainissa – nämä ovat ennakkoasetelmat 13:15
Kaikki alkavasta F1-kaudesta! MTV Urheilun Mikko Hyytiä listaa mielenkiintoisimmat muutokset uuden kauden kynnyksellä.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner pitää Ferraria tallin päävastustajana F1-kauden avauskisaviikonlopun alla.

F1-kausi pyörähti perjantaina käyntiin, kun Bahrainissa ajettiin kauden ensimmäiset vapaat harjoitukset. Perjantaina lupaavinta vauhtia pitivät Red Bull ja Ferrari, mutta todelliset voimasuhteet paljastuvat vasta lauantain aika-ajoissa.

Red Bullin tallipomo Christian Horner tiedostaa hyvin, että useat tallit piilottivat vielä todellisen vauhtinsa matalampien moottoritehojen ja suurien polttoainemäärien taakse. Kaikesta huolimatta Red Bullilla oltiin tyytyväisiä avauspäivän antiin.

– Tämä oli meille positiivinen päivä. Molemmat harjoitukset näyttivät ihan kelvollisilta. Olemme ihan tyytyväisiä päivän suoritukseen, Horner summaa Sky Sportsin mukaan.

Viime kaudella Red Bull kävi kiivaan mestaruustaiston Mercedeksen kanssa, mutta saksalaistalli on paininut suurten haasteiden kanssa. Horner uskoo, että kauden avauskisassa päävastustaja verhoutuu punaisiin väreihin.

– Minusta Ferrari on todella nopea. Tänään (perjantaina) näki, että Charles Leclerc ja Carlos Sainz olivat nopeita. Aina kun he ovat olleet radalla, he ovat näyttäneet todella vaikuttavilta. Uskon, että Ferrari on auto, joka pitää lyödä (pärjätäkseen), Horner pohtii.

– On hienoa nähdä, että Ferrari on jälleen iskukykyinen. He ovat olleet hiljainen jättiläinen viime vuosien aikana. He aloittivat tämän projektin todella ajoissa ja ovat tehneet hienon auton, Horner jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat