Real Madridissa ja Chelseassa pokaaleita voittanut Ranskan maajoukkuepelaaja lopettaa uransa 33-vuotiaana – ”Annoin jalkapallolle paljon, sain jalkapallolta paljon”

Entinen Ranskan maajoukkuepelaaja Lassana Diarra on päättänyt lopettaa peliuransa.

Diarran sopimus PSG:n kanssa irtisanottiin torstaina. Diarra edusti urallaan ranskalaisseuran lisäksi esimerkiksi Arsenalia, Chelseata ja Real Madridia. Hän liittyi pariisilaisten vahvuuteen 18 kuukauden sopimuksella tammikuussa 2018 ja pelasi kaikki kilpailut huomioiden 13 ottelua PSG:n voittaessa viime kaudella kotimaassaan tuplan.

33-vuotias Diarra pelasi tällä kaudella vain kolmessa sarjaottelussa saksalaisvalmentaja Thomas Tuchelin alaisuudessa.

– On aika ripustaa pelikengät naulaan. Annoin jalkapallolle paljon, sain jalkapallolta paljon. En tehnyt kaikkea täydellisesti, mutta tein sen sydämellä, intohimolla ja lämmöllä, Diarra ilmoitti Instagramissa.

Diarra pelasi Ranskan maajoukkueessa 34 ottelua. Hän siirtyi Le Havresta Chelseaan vuonna 2005 ja voitti siellä Valioliigan mestaruuden ennen siirtoa Arsenaliin kaksi vuotta myöhemmin. Keskikenttäpelaaja oli Tykkimies ainoastaan viisi kuukautta, kunnes matka jatkui Portsmouthiin, jossa Diarra voitti FA Cupin vuonna 2008.

Ranskalainen siirtyi Real Madridiin vuonna 2009, jossa hän voitti La Ligan ja Espanjan cupin. Hän on myös käynyt lainapesteillä Venäjällä ja Arabiemiraateissa.

 

Lue myös:

    Uusimmat