Real Madridin pelaajia pidätetty – ilmoitus seksuaalisesta videosta, jossa on alaikäinen tyttö

Espanjan poliisi on pidättänyt kolme Real Madridin jalkapalloilijaa. Heidän epäillään osallistuneen alaikäisen sisältävän seksuaalisen videon levittämiseen.

Tapauksesta on uutisoinut tänään torstaina espanjalainen El Confidencial -lehti ja sen jälkeen muun muassa uutistoimisto Reuters.

Las Palmasin poliisi käynnisti tutkinnan sen jälkeen, kun alaikäisen tytön äiti oli tehnyt ilmoituksen Kanariansaarilla 6. syyskuuta. Äidin mukaan yksi sittemmin pidätetyistä henkilöistä oli nauhoittanut seksuaalisen videon, jossa oli hänen tyttärensä. Videota väitetään levitetyn muille Real Madridin organisaatioon kuuluville pelaajille.

Kolme pidätettyä ovat El Confidencialin mukaan Real Madridin nuorisoakatemiasta, reservijoukkueesta ja kolmosjoukkueesta. Pääsyytetyn raportoidaan pelaavan Real Madridin kolmosjoukkueessa ja hänellä väitetään olleen suhde alaikäisen kanssa. 

El Confidencialin lähteen mukaan tapaukseen voisi liittyä Real Madridin ykkösjoukkueenkin pelaajia, mutta heidän mahdollisen osallisuutensa laajuudesta ei tiedetä.

Real Madrid ei ole kommentoinut tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat