Real Madridin kapteeni Sergio Ramos sivaltaa Antoine Griezmannia kovin sanoin – ”Hänen tietämättömyytensä on rohkeaa”

Mestarien liiga alkaa 8:00

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos on ottanut kantaa Atletico Madridissa pelaavan Antoine Griezmannin lausuntoon, jonka mukaan ranskalainen olisi Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin tasolla.

Griezmann ei päässyt FIFA:n vuoden pelaaja -palkinnon kolmen finalistin joukkoon, mutta Griezmann elättelee yhä toiveita Ballon d’Orista, jonka France Football jakaa vuosittain. Lausunto sai Ramosin puuttumaan ranskalaistähden sanomisiin. Ramos ihmettelee Griezmannin sanomisia.

– Griezmann sanoo, että hänen pitäisi olla samalla viivalla kuin Cristiano ja Messi? Hänen tietämättömyytensä on hyvin rohkeaa. Muistan Raulin, Francesco Totin, Iker Casillasin ja Paolo Maldinin voittaneen jokaisen tittelin, mutta he eivät kuitenkaan voittaneet koskaan Ballon d’Oria, Ramos sanoo Goalin mukaan.

Ramos ja Griezmann ovat tottuneet taistelemaan toistensa kanssa viheriöllä, mutta nyt espanjalaispuolustaja sivaltaa Griezmannia kovin sanoin.

– Jokainen saa sanoa oman mielipiteensä ja ajatuksensa, mutta hänen pitäisi pyytää neuvoja Diego Simeonelta, Diego Godinilta tai Kokelta, sillä he omaavat arvoja, jotka voisivat olla hyödyllisiä myös Griezmannille, Ramos lataa.

Kovista sanoistaan huolimatta Ramos kuitenkin mainitsee arvostavansa Griezmannia.

– Hän on mahtava pelaaja ja toivon hänelle kaikkea hyvää, Ramos kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat