Real Madrid koki valtavan takaiskun, joukkue huolestui ykköstähtensä tilasta – "Toivotaan, ettei kyse ole mistään vakavasta"

0:59
Karim Benzema loukkaantui Celtic-ottelussa.

Hallitseva mestari Real Madrid avasi Mestarien liiga -kautensa komealla voitolla, mutta euroavaus aiheutti myös suuren huolenaiheen.

Real Madrid löi Celticin 3-0-lukemin, mutta voittoa varjosti joukkueen ykköstähti Karim Benzeman loukkaantuminen. Polvensa satuttanut ranskalainen joutui jättämään linkuttaen kentän 30. peliminuutin kohdalla.

Ottelun jälkeen mediaa kiinnosti luonnollisesti Benzeman tilanne. Päävalmentaja Carlo Ancelotti ei osannut vielä sanoa mitään Benzeman vamman vakavuudesta.

– Meidän on odotettava huomisia lisätestejä, mutta lääkintätiimimme saaman ensivaikutelman perusteella kyse ei ole mistään vakavasta, Ancelotti sanoi ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

Real Madridin tähtimaalivahti Thibaut Courtois näki Benzeman loukkaantumiseen johtaneen tilanteen lähietäisyydeltä.

– Emme tiedä vielä mitään. Syötin kulmapotkun jälkeen pallon hänelle, jolloin hän tunsi jotain polvessaan. Toivotaan, ettei kyse ole mistään vakavasta. Karim ei yleensä jää väkisin kentälle, jos hänellä on vaivoja, vaan jättää kentän, Courtois kertoi AS:lle.

2:53
Katso tästä Real Madridin ja Celticin välisen ottelun kaikki maalit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja