Rautakorpi: Tämä oli tuomaripeliä

Jääkiekon SM-liigan loppuottelusta tiistaina pudonneen Rauman Lukon päävalmentaja Jukka Rautakorpi kävi kuumana ottelun jälkeen. Kärpät voitti välieräsarjan kolmannen ottelun Oulun Raksilassa 4-3 ja eteni loppuotteluun otteluvoitoin 3-0.

- Haistakaa paska kaikki. Tämä oli saatanan tuomaripeliä, Rautakorpi haistatteli erotuomaritarkkailijalle ottelun jälkeen Ilta-Sanomien mukaan.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Rautakorpi tarkensi hieman kritiikkiään, mutta sisältö oli pääasiassa sama. Päätuomari Timo Favorin ei ollut valmentajan mukaan tehtäviensä tasalla.

- Favorinin tuomiot eivät olleet ajan tasalla. Hänellä on selvästi jotain hampaankolossa, eikä hän ole tämäntasoisten ottelujen tuomari, Rautakorpi jylisi Iltalehdessä.

Lukko-valmentajaa silmin nähden ärsyttivät Favorinin antamat jäähyt. Kärppien voittomaali syntyi Pasi Saarelan istuessa jäähyaitiossa. Myös pelin viheltäminen poikki maalinedusruuhkan vuoksi ottelun loppusekunneilla ei saanut osakseen Rautakorven ymmärrystä.

- Favorin provosoituu yleisön reaktioista. Hän ei vienyt meiltä voittoa, mutta vei meiltä mahdollisuuden hakea urheilullisesti tasoitusta, Rautakorpi sanoi.

Lukon ja HPK:n välinen pronssiottelu pelataan Hämeenlinnassa 8. huhtikuuta. Loppuotteluiden ensimmäinen kohtaaminen on 12. huhtikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat