Rautainen äiti! Raskaana oleva Emmerdale-tähti esittelee treeniliikkeitä vauvamahan kanssa

Brittinäyttelijä Gemma Atkinson esittelee raskausajan treenejään Instagram-seuraajilleen.

Emmerdale-sarjassa Carly Hopen hahmoa näytellyt Gemma Atkinson esittelee usein treeniohjelmiaan sosiaalisessa mediassa.

34-vuotias Atkinson odottaa esikoislastaan ja on täten joutunut hieman muokkaamaan treeniään. Brittinäyttelijä esitteli raskaustreeniään Instagram-tilillään julkaistulla videolla.

– Tein 30 minuuttia pitkän treenin, käyttäen pääasiassa vartaloni painoa (koska vauvani on tarpeeksi painava). Käsipainoni olivat kolme kiloa, eli huomattavasti normaalia vähemmän, mutta tunsin oloni mahtavaksi treenin jälkeen, Atkinson selvensi julkaisussa.

Atkinson kertoo käyttävänsä sykemittaria raskaustreenien aikana, jotta hän ei rasita itseään tai vauvaa liikaa. Lisäksi näyttelijä on saanut luvan treenaamiseen lääkäriltä.

– Ennen kuin edes harkitsette treenaamista raskaana, teidän on hankittava lupa ammattilaisilta! Atkinson painottaa seuraajilleen.

Näyttelijän mukaan videolla nähtävä treeni olisi normaalisti hänelle alkulämmittelyä. Hän muistuttaa omille seuraajilleen, että tärkeintä on seurata omaa kehoaan, eikä vertailla itseään muihin.

– Olen tehnyt siitä itselleni säännön numero yksi. Kuuntelen kehoani, tarkkailen, kuinka väsynyt olen ja teen treenini sen mukaan, Atkinson kertoo rutiineistaan.

Atkinson nähtiin Emmerdale-sarjassa vuosien 2015 ja 2017 välillä. Hän on tunnettu televisiokasvo Emmerdalen lisäksi ja osallistui muun muassa Britannian Tanssii Tähtien Kanssa kilpailuun syksyllä 2017.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja