Rättiväsynyt isä yritti tuudittaa "vauvaa" käsivarsillaan – tähän videoon on helppo samaistua

Rättiväsynyt isä yritti tuudittaa "vauvaa" uneen käsivarsillaan – tähän videoon väsyneet vanhemmat voivat samaistua 0:50
Tätä Patrician kuvaamaa videota hänen väsyneestä miehestä on katsottu TikTokissa yli 5,5 miljoonaa kertaa.

Unen ja valveen rajamailla liikkuva isä ei vauvaa uneen tuudittaessaan huomannut, ettei vauva edes ollut hänen käsivarsillaan.

Ruotsissa asuva Patricia Stone, 31, tallensi videolle miehensä Daniel Magnussonin, 37, hellyttävän ja varsin samaistuttavan hetken.

Pariskunta on äskettäin toivottanut tervetulleeksi maailmaan pienen poikavauvan. Elliotiksi ristitty vauva on pitänyt tuoreet vanhemmat kiireisinä.

Lyhyiksi ja katkonaisiksi jääneet yöunet ynnä vauvan tarpeista huolehtimisen ympärillä pyörivä arki ovat selvästi jättäneet jälkensä ainakin Daniel-isään.

Videolla rättiväsynyt Daniel tuudittaa ja hytkyttää jatkuvasti käsivarsiaan ikään kuin kantaisi pientä Elliotia mukanaan. Ilmeisesti Daniel on tilanteessa niin väsynyt, ettei edes tajua, ettei hänellä ole vauvaa käsivarsillaan.

Sama toistuu useaan otteeseen ja Patricia tallensi jokaisen erikoisen, mutta samaistuttavan hetken.

Voit katsoa Patrician kuvaaman videon yltä.

Videosta viraali hitti

Patricia julkaisi videon miehestään Tiktokiin, jossa sitä on katsottu yli 5,5 miljoonaa kertaa. Monet videon nähneet samaistuivat Danieliin.

– Muutama kuukausi aloitettuani lapsenhoitajan työt havahduin siihen, että tuuditin pizzalaatikkoa uneen, eräs käyttäjä kommentoi videota.

– Aloin kerran hytkyttää koiraani, paljasti toinen.

– Kerro minulle ilman sanoja, ettet saa tarpeeksi unta, vitsaili kolmas.

Moni oli kuitenkin huolissaan siitä, saako Daniel tarpeeksi lepoa.

– Kyllä me nukumme ihan tarpeeksi, ainakin verrattuna moniin muihin vanhempiin. Tässä on kyse enemmänkin iskostuneesta tavasta tuudittaa ja hoitaa vauvaamme, Patricia vakuuttaa videon kommenttikentässä.

Lähteet: Caters News ja @patriciastoneathome/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat