Rattijuopumuksesta epäiltyä Justin Timberlakea kohtasi järjetön viharyöppy – "’Eikö sinulla ole varaa Uberiin?"

Justin Timberlake sai tuhansittain vihakommentteja pidätyksensä seurauksena.

Popin peruskauraan kuuluva artisti Justin Timberlake, 43, pidätettiin New Yorkissa 18. kesäkuuta epäiltynä päihtyneenä ajamisesta. 

Pidätys sai aikaan huimasti mediahuomiota, kun kohtuullisen puhdasta rikosrekisteriä ylläpitänyt Timberlake olikin yhtäkkiä joutunut tekemisiin virkavallan kanssa.

Timberlake on julkaissut Instagram-tilillään kolme julkaisua pidätyksensä jälkeen. Jokaisessa julkaisussa on tuhansittain kommentteja, jotka riivaavat miestä hänen vastuuttomasta teostaan.

Ensimmäisen julkaisunsa artisti teki sunnuntaina 16. kesäkuuta juhlistaakseen isänpäivää yhteiskuvilla lastensa kanssa. Timberlakella ja hänen puolisollaan Jessica Bielillä on kaksi poikaa.

– Minun kaksi suurinta lahjaani, Timberlake kirjoittaa julkaisussa viitaten lapsiinsa.

Herttaisen isänpäiväjulkaisun kommenttiosio tulvii noin kahdesta ja puolesta tuhannesta kommentista, joista suurin osa on pilkkaavia sananvarsia.

– Hei kaveri! Eikö sinulla ole varaa Uberiin? Joku kommentoi.

– Eivät taineet opettaa sinulle, ettei kännissä ajeta, toinen solvaa.

– Toivottavasti lapsesi eivät olleet autossa kanssasi.

Timberlake julkaisi myös kaksi videota tililleen, jossa laulaja maistelee ruotsalaisia karkkeja vaimonsa ja kiertuehenkilökuntansa kanssa. Myöskään näissä hupaisissa videoissa rajuilta kommenteilta ei säästytä.

– Luuletko voivasi harhauttaa meitä? Joku kommentoi vihaisesti.

– Toivon, että noissa ei ole alkoholia, Toinen vihjailee.

– Onko ruotsalaisissa vankiloissa tarjolla karkkeja?

– Hän poistaa kommentteja, joku arvelee.

Pidätysraportin mukaan Timberlake otettiin kiinni varhain tiiistaiaamuna 18. kesäkuuta Sag Harborissa, kun hän oli ajanut stop-merkin ohitse pysähtymättä, ja luisunut ajokaistalta huolimattoman näköisesti.

Artisti oli kieltäytynyt puhallutuksesta, mutta poliisin antama raportti kieli päihtymyksestä. Seuraavan kerran asiaa käsitellään oikeudessa 26. heinäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat