Rattijuopot ja pahoinpitelyt työllistivät viranomaisia juhannusaattona – Hämeen poliisilla 400 ja Itä-Suomen poliisilla 500 tehtävää

Turvallista mökkilomaa – muista nämä asiat juhannuksenvietossa 12:12
Muista nämä asiat juhannuksenvietossa

Juhannusaaton vietto ei kulunut pelkästään juhannustaikoja tehtäessä. Poliisin johtokeskuksista ympäri Suomen kerrotaan, että poliisilla oli runsaasti tehtäviä juhannusaattona ja yöllä.

Poliisit hoitivat juhannusaaton ja yön aikana paljon rattijuopumustapauksia ja pahoinpitelyitä. Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo, että aattoillan aikana alueella oli runsas 20 rattijuopumustehtävää ja saman verran häiriökäyttäytymistehtäviä.

Pahoinpitelyt jatkuivat yöttömän yön aikana.

–  Varsinkin häiriökäyttäytymiset lisääntyivät vuorokauden vaihtumisen jälkeen ja yleisellä paikalla tapahtuneita pahoinpitelyitä oli varsin runsaasti, Sisä-Suomen poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Esimerkiksi Itä-Suomen poliisilla oli juhannusaaton aikana lähes 500 tehtävää. Hämeen poliisille tehtäviä kertyi vuorokaudessa juhannusaaton aamusta alkaen vajaa 400.

Ainakin Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa sytytettiin metsäpalovaroituksesta huolimatta kokkoja, ja rikosilmoituksia kokonpoltoista kirjattiin nimikkeellä pelastusrikkomus.


Lue myös:

    Uusimmat