Rasmus-Laurin miljoonatalo edelleen myymättä – hintaa laskettiin jälleen

The Rasmus -yhtyeestä tutun laulaja Lauri Ylösen miljoonaluokan kivitaloa on kaupattu viime syksystä lähtien.

Lokakuussa Jollaksessa, Itä-Helsingissä sijaitsevan kivitalon pyyntihinta oli 1,395 miljoonaa euroa. Ylönen maksoi vuonna 2006 asuinpinta-alaltaan 150-neliöisestä talosta 1 475 568 euroa.

Koska talolle ei näyttänyt löytyvän ostajia, laskettiin hintaa 100 000 eurolla, 1,295 miljoonaan euroon. Nyt asunnon hintaa on jälleen laskettu, sillä myynti-ilmoituksen mukaan asunnon pyyntihinta on 1,195 miljoonaa euroa.

Vaikka neliöitä piisaa, talossa on vain kolme makuuhuonetta. Miljoonakodista löytyy myös muun muassa 5,5 metriä korkea olohuone, takkahuone, työhuone, arkieteinen, kodinhoitohuone, kolme vessaa sekä kaksi kylpyhuonetta. Talon kokonaispinta-ala on 300 neliötä.

Iso makuuhuone sisältää poreammeen ja ylimmän kerroksen kylpyläosastolla on erikseen vielä 32 neliön puolilämmin kattoterassi, tornisauna, palju sekä höyryhuone.

Ylönen ei asu miljoonatalossa avopuolisonsa, PMMP-laulaja Paula Vesalan ja Julius-poikansa kanssa, vaan talvella he muuttivat puutalokaksioon Helsingin Vallillaan.

Ratkaisu lienee väliaikainen, sillä Ylönen osti viime vuonna yli 940 000 euroa maksaneen, 3 000-neliöisen tontin Helsingin Karhusaaresta. Rakennusoikeutta rantatontilla on peräti 500 kerrosneliötä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat