Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Rapu-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


RAPU 21.6.–22.7.

Rakkaus

Vuosi on hyvin merkittävä rakkausasioissa. Muutat ehkä asumaan rakkaasi kanssa tai astelette peräti alttarille. Nämä suuret muutokset saattavat pelottaa sinua, mutta se on aivan normaali tunne. Muutoksiin voi sisältyä myös ajatus hankkia perheenlisäystä, ja tämänkin suunnitelman etenemistä tähdet tänä vuonna suosivat.

Riitoja ei parisuhteesta välttämättä puutu, ja ne voivat saada välillä uskosi rakkauteen horjumaan. Riidoista kuitenkin selviää keskustelun ja rakkauden avulla. Älä vaadi kumppaniltasi liikaa, vaan muista kohtuus kaikessa.

Työ ja ura

Työvuotesi alkaa erittäin vauhdikkaasti. Olet täynnä voimaa ja energiaa ja uskallat ottaa myös riskejä. Syöksyt suin päin haasteisiin juurikaan miettimättä seurauksia. Ehkä sinun pitäisi hieman hillitä itseäsi ja miettiä asioita eri puolilta, ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Haluathan toki saada tuloksena menestystä etkä tuhoa. Varo myös, ettet työn tohinassa laiminlyö läheisiäsi.

Vuoden jälkipuoliskolla voit työasioissa kohdata vaikeita tilanteita, jotka aiheuttavat stressiä ja jännitteitä. Selviydyt niistä kuitenkin voittajana. Esimiehesikin huomaavat taitosi ja saat niistä kiitosta, eikä ylennyksen tai palkankorotuksen mahdollisuuskaan ole poissuljettu.

Raha-asiat

Viime vuonna olet tuhlannut rahaa aivan liikaa, ja nyt haluat saada raha-asiat hallintaasi. Eteen voi tulla yllättäviä menoja, mutta kiristämällä kukkaronnyörejä selviät niistäkin. Varaa siitä huolimatta rahaa myös pieniin ja ehkä ylellisiinkin hankintoihin, joilla voit piristää mieltäsi. Olet sen ansainnut!

Terveys

Terveydentilasi ja hyvinvointisi ovat paremmat kuin edellisvuonna. Voit sekä henkisesti että fyysisesti paremmin. Varaa aikaa myös lepäämiseen ja piristymiseen, niin saat uutta voimaa tavoitella ihanteitasi elämässä.

Haaveet

Tänä vuonna tunnet, että sinun haaveesi ovat toteutettavissa. Voimakas into ja tahdonvoimasi auttavat sinua muuttamaan haaveesi todeksi.

Uudenvuodenlupaus: Lupaa itsellesi olla erittäin harkitsevainen ja hillitä itseäsi, ettet ryntää suin päin ongelmiin.


Lue myös:

    Uusimmat