Mainos

Räppärikaksikon raha- ja työvaikeudet vaihtuivat tv-tähteyteen: "Olen nyt onnellisempi kuin koskaan"

1:54

Suomalaiset tubettaja-räppärit Seksikäs-Suklaa ja Dosdela nousivat vaikeuksien kautta supisuomalaisiksi roolimalleiksi.

 • Seksikäs-Suklaa nähtiin myös Punk'd Suomi -ohjelmassa. Katso miten hän vedätti suomalaisia julkkiskaunottaria ylhäällä olevalta videolta.

Kolme vuotta sitten musiikkiurasta haaveilevat tubettaja-räppärit Luyeye “Seksikäs-Suklaa” Konssi, 25 ja Hanad “Dosdela” Hassan, 24, joutuivat Kelan tarjoamalle työelämän kurssille.

Yksinhuoltajaäidin luona asunut Konssi päätti irtisanoutua työstään Siwan kassalta, jotta voisi toteuttaa unelmiaan esiintyvänä artistina. Myös Hassan haaveili käsikirjoittamisesta ja sketsi-ohjelmien teosta.

Tilanteen inspiroimana kekseliäät miehet päättivät toteuttaa kokemuksistaan neljäosaisen Supisuomalaiset-komediasarjan.

– Emme tienneet mitä tehdä elämän kanssa. Tulin armeijasta ja minulla oli lukion paperit taskussa. Halusin tehdä jotain sellaista missä olen hyvä ja mihin voin itse vaikuttaa. Mutta sitten jouduin Kelan työnhaku-kurssille, Hassan kuvailee.

Miehet kokevat, että heidän nuoruudessaan Suomesta ei varsinaisesti löytynyt montakaan heidän näköistään menestynyttä roolimallia, joihin he olisivat voineet samaistua.

– Kun nuorena katsoin tv:tä, niin siellä ei näkynyt erinäköisiä suomalaisia silloin. Bomfunk MC’s oli ainut, johon pystyi samaistumaan, Hassan kuvailee lapsuuttaan.

Esikuvina muille nuorille

Nyt oman elämänsä herrat elättävät itsensä tekemällä unelmiensa työtä tubettajina, muusikkoina ja käsikirjoittajina. Miehet haluavat olla esikuvia kaltaisilleen nuorille.

– Olen nyt onnellisempi kuin koskaan. Voisin sanoa jotain entiselle pomolleni, Konssi naurahtaa.

– On todella tärkeää, että nuoret näkevät heidän näköisiään ihmisiä, joista voi ottaa mallia. Se on se suurin juttu tässä. Suomalaiset voivat olla ihan minkä näköisiä vain, Hassan kertoo.

Sarjassa esiintyvät myös Musta Barbaari,Prinssi Jusuf, Juha Mieto sekä tubettajat Jaakko Parkkali, Arttu Lindeman ja Karoliina Tuominen.

Supisuomalaiset-ohjelma on saatavilla Elisa viihteessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.