Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Seksikäs-Suklaa ylpeänä Salkkarit-roolistaan – rohkaisee maahanmuuttajia uskomaan itseensä

0:18

Salattujen elämien ennakkojaksossa maanantaina nähdään YouTubesta tuttu räppäri Seksikäs-Suklaa. 

Räppärinä ja nettikoomikkona tunnetuksi tullut Luyeye Konssi eli Seksikäs-Suklaa nähdään Salkkareissa maanantaina nähtävässä ennakkojaksossa. 

Räppäri on innoissaan roolistaan, sillä hänestä paljastui MTV:n haastattelussa suurenluokan Salkkarit-fani. 

– Olen aivan hullu Salkkarit-fani. Olen katsonut Salkkareita niin pitkään kuin muistan. Kun pääsin studiolle, olin ihan, että onko tämä todellista! Lempparihahmoni on Marianna, koska hän on vain niin seko, mies naurahtaa.

Hän muistelee kuvauspäiväänsä lämmöllä. Tosifania hemmoteltiin olan takaa, kun hän pääsi tapaamaan tunnettuja näyttelijöitä. 

– Kun näin Johanna Puhakan ja Monika Lindemanin, pyörryin melkein. Oli myös hienoa tehdä yhteistyötä Aki Nikkistä näyttelevän Sami Uotilan kanssa. Mielikuvani hänestä muuttui täysin, kun tapasin hänet. Sami on älyttömän taitava näyttelijä. 

Seksikäs-Suklaa kertoo, että pääsy Salkkareihin oli kova työn takana. Hän pääsi näyttelemään suosikkisarjaansa vasta toisella yrittämällä. 

– Kävin koekuvauksissa, mutta en päässyt ensimmäisellä yrittämällä sarjaan. Kaverini ihmettelivat että, mikä oikein meni pieleen. Sitten yritin toisen kerran ja pääsin vihdoin pieneen rooliin, Seksikäs-Suklaa muistelee. 

Hän kertoo, että hänen roolinsa Salkkareissa on ollut hänen ystäväpiirissään iso juttu. 

– Maahanmuuttajaystäväni ovat olleet todella ylpeitä minusta. Sarjassa esiintyminen on antanut ystävilleni uskoa siihen, että hekin pystyvät touteuttamaan unelmiaan, jos haluavat, Seksikäs-Suklaa sanoo. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot ennakkoon MTV Katsomossa kello 20.00. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja