Räppäri suuteli Rihannaa MTV-lavalla: Olen rakastanut häntä 22-vuotiaasta asti

Drake kehui vuolaasti Rihannaa, jolle hän jakoi elämäntyöpalkinnon MTV VMA -gaalassa.

Räppäri Drake jakoi eilen sunnuntaina järjestetyssä MTV Video Music Awards -gaalassa Michael Jackson Vanguard Award -palkinnon pop-tähti Rihannalle, tunnustuksena tämän menestyksekkäästä urasta.

Drake ei säästellyt sanojaan kehuessaan vuolaasti 28-vuotiasta popparia, jota hän kuvaili muun muassa parhaaksi ystäväkseen ja eläväksi legendaksi.

– Olen rakastanut häntä 22-vuotiaasta asti. Hän on yksi parhaista ystävistäni tässä maailmassa, nyt 29-vuotias Drake sanoi pohjustuspuheessaan.

Hän hehkutti erityisesti Rihannan persoonaa ja sitä, että tämä ei ole muuttunut ollenkaan huikeasta menestyksestä huolimatta

– Tämä nainen on päihittänyt kaikki kilpailijansa, mutta pysynyt edelleen samana tyttönä Barbadokselta, pitänyt samat ystävät ympärillään ja puhuu samalla aksentilla, Drake sanoi puheessaan.

Tämän jälkeen hän antoi palkinnon Rihannalle, kumartui tämän puoleen, ja monien katsojien tulkinnan mukaan yritti suudella tätä. Lopulta hän päätyi antamaan Rihannalle suudelman poskelle ja halaamaan tätä.

Michael Jackson Vanguard Award -palkinnon ovat aiemmin voittaneet muun muassa Janet Jackson, Madonna, Britney Spears ja Beyoncé.

Lue myös:

    Uusimmat