Räppäri Musta Barbaari aikoo valloittaa jälleen fitness-lavat seitsemän vuoden jälkeen: "Olenhan vasta 32-vuotias nuorukainen"

Musta Barbaarin ensiesiintyminen Salkkareissa 0:44
Näin Musta Barbaari esiintyi ensi kertaa Salkkareissa vuonna 2017.

Rap-artisti ja mediapersoona Musta Barbaari, eli James Nikander, haluaa jälleen kilpailla fitnessin parissa. 

Rap-artisti Musta Barbaari, oikealta nimeltään James Nikander, aikoo astua lokakuussa 2023 fitness-lavoille. Hän kertoi asiasta Instagramissa 27. syyskuuta. 

– Takaisin kisalavoille! Seitsemän vuoden tauon jälkeen sitä ollaan taas astumassa Nordic Fitness Expo - lavalle taistelemaan Suomen mestaruudesta sunnuntaina 8. lokakuuta, Nikander kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kirjoitti kilpailuintonsa jääneen viimeisimpään näytökseen, mutta jotakin vuosien aikana on tapahtunut, kun häntä jälleen kilpalavat kiinnostavat. 

– Paloa löytyi taas fitnekseen ja kilpailuun niin paljon, että se energia tulisi käyttää hyödyksi ja mennä rohkeasti kohti tätä tavoitetta. Olenhan vasta 32-vuotias nuorukainen, niin miksi ihmeessä en toteuttaisi itseäni tällä tavoin, hän kirjoitti. 

Räppärinä Nikander tuli tunnetuksi erityisesti kappaleestaan Salil eka salil vika vuonna 2013. 

Hänet on voinut nähdä myös ohjelmissa Tanssii Tähtien Kanssa, Selviytyjät ja Salatut elämät.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla 7. elokuuta alkaen! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat