Rap-artisti Yeboyah vaihtaa nimeään – äidin kuolema muutti identiteettiä: "Valitsin nimen, joka on sukupuolineutraali"

MTV Flow'n pyörteissä: Yeboyah muisteli päätymistään päälavalle kesken räppäritähden keikan 5:03
Yeboyah muisteli vuosi sitten Flow'ssa päätymistään päälavalle kesken räppäritähden keikan

Rap-artisti Yeboyah vaihtaa nimeään.

Rap-artisti Yeboyah vaihtaa nimeään. Hän kertoo asiasta Instagramissa. Tekstissään hän paljastaa vaihtavansa nimensä Rebekka Kuukasta Amareksi

Hän kertoo, että hänen äitinsä, kuvataiteilija Raakel Kuukan poismeno vuosi sitten laittoi hänen identiteettinsä ja ajatusmaailman täysin uusiksi.

Kaipaan häntä joka päivä, mutta olen niin kiitollinen, että saan edelleen hänen opastusta täällä maan päällä. Kulunut vuosi on muuttanut kaiken minulle. Olen ottanut suuria askeleita paranemismatkallani ja se on vaatinut esimerkiksi poissaoloa sosiaalisesta mediasta.

Nykyään voin sanoa, että olen onnellisempi kuin koskaan ja ne, jotka käyvät läpi haastavia aikoja, tietävät, että syvästä masennuksesta, työuupumuksesta ja traumasta on mahdollista parantua.

– Koska koko identiteettini on muuttunut, päätin ottaa uuden nimen, joka resonoi sen kanssa, kuka olen tänään. Taiteilijanimeni Yeboyah pysyy samana. Minulla on vapaus luoda itseni tämän elämän aikana ja valitsin nimen, joka on sukupuolineutraali ja antaa minulle mahdollisuuden olla aidoin versio itsestäni. Koko sydämestäni, Amare, Yeboyah päättää kirjoituksensa. 

Lue myös:

    Uusimmat