Rap-artisti Mercedes ja aviomies Janne Raninen: vauva tulossa!

Rap-artisti Mercedes kokee ravistelevansa yhteiskuntaa 0:41
Näin rap-artisti Mercedes kokee rooliinsa yhteiskunnassa: ”Pyrin tuomaan asioita pimeydestä päivänvaloon”

Rap-artisti Mercedes ja puoliso Janne Raninen odottavat perheenlisäystä saapuvaksi syksyllä. 

Rap-artisti Mercedes, eli Linda-Maria Raninen, sekä hänen aviomiehensä Janne Raninen kertoivat 14. toukokuuta Instagramissa odottavansa perheenlisäystä. Uuden tulokkaan on määrä syntyä tänä syksynä. 

– Jumala on siunannut meitä mitä suurimmalla lahjalla ja viimein tuntui oikealta jakaa ilouutinen myös teidän kanssanne. Olen aina puhunut lapsen toivomisesta ja saamisesta, en koskaan tekemisestä tai hankkimisesta, koska uuden elämän syntyminen on kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys. Se on aina suuri ihme ja siksi olemme tästä lahjasta valtavan kiitollisia, Mercedes kirjoitti hänen ja Ranisen yhteyskuvaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvassa pariskunta on ilmapallojen ympäröimänä, ja Mercedeksen pyöristynyt vatsa erottuu kauniisti. 

Mercedes kirjoitti, että rukoilee kaiken menevän hyvin loppuun saakka. Äitinä hän ei voisi olla onnellisempi. 

– Olen valtavan kiitollinen suuresta tukiverkosta, mikä lapsellani tulee olemaan ympäri maailman. Läheisetkään eivät ole itsestäänselvyys. Se, että lapsellani on läsnä oleva ja rakastava isä, tuntuu surrealistiselta. Janne on omistautuvin isä, jonka tiedän ja hänelle lapset ovat maailman keskipiste. En voisi toivoa lapselleni parempaa isää kuin sinä rakas. Olen kiitollinen, että halusit lähteä tälle matkalle kanssani, Mercedes kirjoitti koskettavasti. 

Räppäri korosti, että uudella tulokkaalla tulee olemaan maailman paras Peppi-isosisko. 

– Ostit pikkusisaruksellesi hänen ensimmäiset vaatteensakin. Sinun kanssasi on parasta hössöttää vauvajuttuja, suunnitella hankintoja ja odottaa innolla, ja vähän jännityksellä, mitä kaikkea pikkusisaruksesi saa tulevaisuudessa tehdä isosiskon kanssa, Mercedes kirjoitti. 

Raninen kirjoitti omassa julkaisussaan, ettei osaa kuvailla, miten kiitollinen on tulevasta perheenjäsenestä. Hän lähetti terveiset myös rakkaalleen. 

– Rakkaalle vaimolleni haluan sanoa kiitos, että olet pysynyt vahvana ja rikastuttanut perhettämme. Teen kaikkeni tukeakseni sinua. Teet maailmasta paremman paikan, Raninen kirjoitti. 

Mercedes meni naimisiin miehensä kanssa elokuussa 2022. Raninen vapautui maaliskuun 2021 alussa vankilasta istuttuaan elinkautisen verran Vuosaaren palkkamurhasta.

Lue myös:

    Uusimmat