Mainos

Ranskan radan paras ohituspaikka pilattu – F1-kuski toivoo muutoksia

1:44

Formula ykkösten ohjelmassa 28 vuoden tauon jälkeen oleva Paul Ricardin rata on saanut kuljettajilta kriittistäkin palautetta. Radan paras ohituspaikka on poistettu radalta turvallisuussyistä, mikä ei ole kaikkien mieleen.

MAINOS

Ranskan GP C Morella –
kisa myös MTV3:lla!

Lauantai: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajo klo 16.55
Sunnuntai: Ranskan GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella. Ranskan GP poikkeuksellisesti suorana myös MTV3:lla.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Toro Rosso-tallin Brendon Hartley on ajanut Paul Ricardin radalla aiemmin Porschen Le Mans-sarjan autolla. Silloin 10. mutkan yhteydessä ei ollut hidasteshikaania.

– Pitkä suora loisi täällä varmasti enemmän ohituspaikkoja. Olen testannut ja kisannut tällä ilman shikaania, kommentoi Hartley Autosportin mukaan.

– Se loisi lisää mielenkiintoa, koska pitkän suoran päässä olisi vähemmän downforcea ja 10. mutkasta tulisi enemmänkin mutka. viimeisellä sektorilla olisi vähemmän downforcea, Hartley jatkaa.

Tälle viikonlopulle muutokseen ei ole enää mahdollisuuksia. Hartleyn mukaan muutoksista 10. mutkaan olisi hyvä keskustella FIA:n kanssa ensi vuoden kisaa varten.

– Hyvä asia on, että täällä on useita vaihtoehtoja, sanoi Hartley viitaten tuleviin Paul Ricardin kisoihin ohituspaikkojen lisäämistä ajatellen.

4:01

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.