Ranskan maailmanmestari sai äveriään tarjouksen Saudi-Arabiasta – palkka jopa kolminkertaistuisi

Ranskan presidentti Emmanuel Macron lohduttaa pettynyttä Kylian Mbappea 0:26
Ranska kärsi Qatarin MM-kisoissa kiperän finaalitappion Argentiinalle rangaistuspotkukilpailussa viime vuoden marraskuussa.

Ranskan maailmanmestari Hugo Lloris on saanut rahakkaan tarjouksen Saudi-Arabiasta. Maalivahdin sopimusta Tottenhamin kanssa Valioliigassa on vain vuosi jäljellä tämän kauden jälkeen.

The Times uutisoi Saudi Arabian pääsarjaseuran tarjonneen Lloris'lle, 36, rahakasta sopimusta, joka kolminkertaistaisi hänen Spursissa saamansa palkan. Brittilehden tietojen mukaan Lloris'n nykyinen viikkopalkka on 100 000 puntaa (115 000 euroa), joten ranskalaisen viikkoansiot voisivat nousta Lähi-Idässä jopa 300 000 puntaan (345 000 euroon).

Lloris juhli Venäjällä maailmanmestaruutta Ranskan kanssa kesällä 2018. Tottenham-veteraani oli myös ykkösvahti Qatarin MM-turnauksen finaalijoukkueessa viime vuoden marraskuussa.

Lloris'n maajoukkueura päättyi Qatarissa. Hän toimi pitkään myös Ranskan kapteenina ennen eläköitymistään edustuksesta.

Lloris'n kuluva kausi Valioliigassa on ollut rikkonainen. Eri loukkaantumisista pitkin sesonkia kärsinyt maalivahti on torjunut vain 25 sarjapelissä.

Lyonista saapunut Lloris on edustanut Tottenhamia vuodesta 2012 lähtien. Otteluja on kertynyt ruhtinaalliset 447 kappaletta.

Lue myös:

    Uusimmat