Marca: Tässä on Cristiano Ronaldon uusi seura – palkka nousee käsittämättömiin sfääreihin

2:52
Osuiko Cristiano Ronaldo palloon vai ei? Portugalin supertähden viittilöinti sai studiotiimin nauramaan

Cristiano Ronaldo on Marcan mukaan siirtymässä seuraan, jossa hänen palkkansa nousee 200 miljoonaan euroon vuodessa. Sopimuksesta puuhataan kaksi ja puolivuotista.

Portugalin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo pesti Manchester Unitedissa päättyi äkkijyrkästi juuri ennen MM-kisoja, kun hyökkääjä latasi seurasta ja päävalmentaja Erik ten Hagista täyslaidallisen brittitoimittaja Piers Morganin haastattelussa.

Pian haastattelun aiheuttaman kohun jälkeen United ilmoitti purkaneensa Ronaldon sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.

5:05
Tämä haastattelu oli liikaa Unitedille: Cristiano Ronaldo antoi seuralleen täyslaidallisen Piers Morganin vieraana.

Nyt Ronaldo on vapaa siirtymään haluamaansa seuraan, ja espanjalaislehti Marcan mukaan supertähden uusi osoite on saudiarabialainen Al Nassr, joka on lyönyt pöytään vastaansanomattoman palkkatarjouksen.

Marcan mukaan Ronaldon neuvottelema kahden ja puolen vuoden sopimus Al Nassrin kanssa toisi hänelle 200 miljoonan euron vuositulot, joihin sisältyy palkan lisäksi markkinointisopimuksia.

Al Nassria valmentaa tällä hetkellä muun muassa AS Romaa, Lyonia ja Marseillea luotsannut ranskalainen Rudi García ja joukkueessa pelaa David Ospinan ja Álvaro Gonzálezin kaltaisia nimimiehiä.

Saudi-Arabian hallitseva mestari on Al-Hilal, joka sekin on lehtitietojen mukaan aiemmin tarjonnut sopimusta Ronaldolle.

Saudi-Arabia on kiihdyttänyt urheiluprojektejaan viime vuosina hanakasti prinssi Mohammed bin Salmanin johdolla. Öljyvaltio hakee myös jalkapallon MM-kisoja 2030 järjestettäväkseen yhdessä Egyptin ja Kreikan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja