Mainos

Ranskan junaiskujen sankarilla kova kohtalo: Sai puukosta Yhdysvalloissa, päätyi sairaalaan

Kalifornialainen Spencer Stone oli elokuussa taltuttamassa ranskalaisessa junassa riehunutta asemiestä. Nyt Spencerille on käynyt huonosti: hän sai puukosta kotikaupungissaan Sacramentossa Yhdysvaltain länsirannikolla.

Spencer Stone on yksi niistä neljästä miehestä, jotka elokuussa taltuttivat raskaasti aseistautuneen ammuskelijan ranskalaisessa junassa. Stone sai rytäkässä viiltoja mattoveitsestä ja joutui sairaalahoitoon.

Nyt Stone on jälleen joutunut väkivallan uhriksi. 23-vuotiasta Stonea puukotettiin hänen kotikaupungissaan Sacramentossa, Kalifornian osavaltiossa. Välikohtaus sattui varhain viime yönä paikallista aikaa. 

Stone toimitettiin sairaalaan ja hänen tilansa on vakaa.

Sacramenton poliisin tiedottaja Traci Trapani kertoi, että poliisi sai kello 12.46 paikallista aikaa hälytyksen, jonka mukaan henkilöä oli puukotettu kaupungin keskustassa.

– Uhria oli puukotettu monta kertaa ylävartaloon. Hänen tilansa on kuitenkin vakaa ja hänen uskotaan jäävän henkiin, Trapani kertoi Stonen tilasta.

Puukotuksella ei yhteyttä terrorismiin

Poliisin mukaan tekijä pakeni paikalta. Syitä nujakalle ei vielä ole tiedossa. Stone oli tappelun ainoa uhri, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan Stonen puukotuksella ei ole yhteyttä terrorismiin.

Alkoholilla sen sijaan on luultavasti osansa puukotuksen syntyyn. Sacramenton poliisi kertoi Twitterissä, että puukotus tapahtui baarin ulkopuolella ja alkoholilla on luultavasti vaikutusta asiaan.

Jos upotus ei toimi, voit katsoa viestin tästä.

Brittiläinen Daily Mail -lehti kertoo, että poliisi tutkii asiaa henkirikoksena, koska puukotus oli niin vakava.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.