Rammstein julkaisee uuden albumin

Viime vuonna julkaistu Rammstein-albumi Reise Reise saa 11 kappaleen verran jatkoa, kun bändin uusi levy Rosenrot julkaistaan perjantaina 28. lokakuuta. Levyn eka sinkku Benzin on jo ulkona. Sinkkujulkaisulta löytyvää remix-versiota biisistä on ollut tekemässä ruotsalaisen metallibändi Meshuggahin ja Beastie Boys -yhtyeestä tutun Ad Rockin lisäksi myös kotimainen Apocalyptica.

Uudella Rammstein-levyllä kuullaan tällä kertaa myös herkempää otetta, kun bändin solisti Till Lindemann saa laulukumppanikseen Texas-yhtyeen Sharleen Spiterin kappaleessa Stirb Nicht Vor Mir (Don´t Die Before I Do). Espanjankielinen Te Quiero Puta! -kappale edustaa sen sijaan meksikolaistyylistä metallipaahtoa.

Rosenrot on Rammsteinin viides studioalbumi. Tuottajana on toiminut tuttuun tyyliin Jacob Hellner ja levyä on äänitetty niin Malagalla kuin nyt ensimmäistä kertaa myös Berliinissä. Rammsteinin levyjä on myyty maailmalla noin 10 miljoonaa kpl. Suomessa yhtye on nähty keikalla neljästi. Ennen joulua Rammstein julkaisee vielä live-dvd:n, joka julkaistaan 7. joulukuuta 2005.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat